Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

lojalna_ 21:05, 22 maj 2017

Kawę rób b9 jeszcze dziś nie piłam chyba pierwszy raz w życiu ")) mnie tez to na werbene wygląda. Orliki masz cudne )) buxiol
kasja83 08:06, 23 maj 2017

Hej.Zaglądam i macham!
Kawa 08:58, 23 maj 2017

Martusia - no a takie ładne

Joluś - na pewno masz werbeny ful przeciez u ciebie to cała rzeka była

Joluś - kawy nie piłaś?? nie wierzę!!!!
Kawa 09:07, 23 maj 2017

Kasia - odmachowuję

Wczoraj poplewiłam rabatkę przed wejściem - bardzo dużo siewek jeżówek z czego się cieszę
róża na pniu - zmarznięta z jednej strony marnie się zbiera nie wiem czy coś z niej będzie jeszcze

jakie było moje zaskoczenie gdy wczoraj - mając w planie wywalenie uschnietej/zmarzniętej obiedki zobaczyłam 2 piękne zielone liście
ciesze się ze się nie pospieszyłam z wywaleniem tej roślinki

mój cisowy "stożek" wypuszcza nowe przyrosty!!!!! jupi!!! i to nie tylko z ciętych gałązek ale też od pieńka!!! ufff
już cisy kocham na zabój

klon okrągłolistny - wypuszcza nowe pączki i gałązki więc chyba jest mu dobrze - tylko palik mu muszę lepszy kupić- listki mu nie ciemnieją a jaśnieją - jaśniejsza zieleń już może nie tak bardzo intenywna ale śliczna - zresztą kształt tych listków jest bardzo uroczy

klon strzępiastokory - liście puszcza z ciemnych robią się co raz jaśniejsze wpadające już w leciutką zieleń

wszystko podlane gnojóweczką - nareszcie - ale smród był straszny nie powiem przy pierwszym wiaderku miałam cofkę

pasuje mi skosić trawnik - jedynym dniem będzie czwartek bo czasowo nie wyrabiam

a w sobotę - jadę z rodzinką do Budapesztu i Hajduszoboszlo w ramach dnia dziecka i dnia matki

macham

AgataP 09:28, 23 maj 2017

Oj ale fajna wycieczka będzie - byłam w Hajduszoboszlo, ale dawno dawno myknęliśmy też nad Balaton - na jeden dzień. To były czasy gdy jeździło się tam na handel...
Margerytka40 09:30, 23 maj 2017

Ale fajna wycieczka się szykuje . Super. U mnie niestety komunia. Albo stety bo wreszcie będzie po i w końcu może skupię się na ogrodzie.
Miłych chwil życzę i duuuuużo wrażeń
Kawa 09:31, 23 maj 2017

AgataP napisał(a)
Oj ale fajna wycieczka będzie - byłam w Hajduszoboszlo, ale dawno dawno myknęliśmy też nad Balaton - na jeden dzień. To były czasy gdy jeździło się tam na handel...

ja jaeździełam nad balaton jako dziecko ostatnio byłam w 1999r. sama jeszcze jako panna
teraz w 4
oby tylko pogoda była
Kawa 09:32, 23 maj 2017

Margerytka40 napisał(a)
Ale fajna wycieczka się szykuje . Super. U mnie niestety komunia. Albo stety bo wreszcie będzie po i w końcu może skupię się na ogrodzie.
Miłych chwil życzę i duuuuużo wrażeń

Asia no ja rok temu komunię miałam
i sumie to powiem że sie cieszę że póki co te imprezy (w tym roku bierzmowanie syna) mam z głowy
lutroja 10:04, 23 maj 2017

u mnie też za chwilę bierzmowanie córki, dobrze że tak nie napompowana ta uroczystość, skromnie i delikatnie
kerii 11:01, 23 maj 2017

No to fany weekendzik będziesz miała bez dłubaniny w zielsku ) mnie eM na rocznicę kiedyś tam do Egeru zabrał, fajna mieścinka i cieplutkie baseny.
U mnie na szczęście imprezy typu komunie, bierzmowania, chrzciny itp. dawno za mną, teraz to już tylko na wesele czekam
Udanego wolnego życzę.