Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

iwka 12:45, 05 paź 2015

musisz jeszcze trochę dopieścić wgłębienie i uwypuklenie, miało być tak jak namalowałaś na czerwono

wymądrzam się, co?????
07_Rene 12:52, 05 paź 2015

Odmachuje
Popieram iwke, że trzeba ciut dopieścić tą linię rabaty, bo teraz to nie wygląda ani na falującą, ani na prostą. Najlepiej zaznacz sobie najpierw wężem ogrodowym, poprzymierzaj, a potem tnij darń.
Współczuję kolizjii... Ludzie są dziwni.
agnieszka_m 13:11, 05 paź 2015

Kawa napisał(a)

jak ładnie będzie rosła to ice dance na wiosnę

to się piszę pozaglądaj do mnie jak coś się spodoba to się podzielę
agnieszka_m 13:13, 05 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Odmachuje
Popieram iwke, że trzeba ciut dopieścić tą linię rabaty, bo teraz to nie wygląda ani na falującą, ani na prostą. Najlepiej zaznacz sobie najpierw wężem ogrodowym, poprzymierzaj, a potem tnij darń.
Współczuję kolizjii... Ludzie są dziwni.

Tylko węża nie poprzecinaj ja w dwa razy przeciełam miałam taki fajny długi gdzie wszędzie nim dostałam podlać i musiałam o połowę skrócić jak mój eM przyjedzie i zobaczy to dopiero będzie
Kawa 15:24, 05 paź 2015

Iwonka nie wymądrzasz się
tylko jak ją jeszcze poszerzę to co ja tam posadzę???????
a od węża chciałam robić tylko najpierw było zimno i był sztywny tak bardzo że nie mogłam go ułożyć a jak juz ułożyłam to małe szczekające gówno i go porwało
07_Rene 21:07, 05 paź 2015

Zawsze znajdą sie roślinki, które będziesz chciała mieć
Nie wiem sama, bo jak patrzę na to zdjęcie wyżej to tak trachę za mało trawnika zostaje, żeby jeszcze poszerzać rabatę... I co tu teraz wymyślić?
sylwia_slomc... 01:05, 06 paź 2015

Ja uważam, że trzeba ciut poszerzyć tu przy pergoli tak jak jest z czerwoną linią bo w tedy fajnie falować będzie i wydaje mi się , że po przeciwnej stronie masz obwódkę z czegoś zielonego to może i po tej stronie zastosować obwódkę, dać się roślinkom ciut rozrosnąć przez jeden sezon i wtedy będzie widać gdzie jest pusto, żeby jeszcze coś fajnego dosadzić Będzie czas się zastanowić co by tam jeszcze dać i nie bój się prosić o pomoc i o roślinki, niczym nie ryzykujesz, a uzyskać możesz ciekawe rośliny do ogrodu, często nadmiar roślin ląduje na kompoście, a tak zmieni właściciela
iwka 08:53, 06 paź 2015

hej, nie chodziło mi o powiększanie rabaty tylko o wyprofilowanie łuczku i wgłębienia. Tu od bukszpanów w stronę pergoli ciut podebrać jeszcze trawnika, żeby bardziej uwypuklić, a tam przy forsycji trochę zakulić w lewo

Hi hi Ty masz problem bo nie masz co sadzić, a ja nie mam gdzie
na początku moje wszystkie rabaty były łyse, a teraz nie wiem gdzie tulipany mam wcisnąć
Kawa 11:13, 06 paź 2015

czyli tak by trzeba było

czas mi przez palce ucieka nie mam kiedy robić
na 17.30 na różaniec z córką bo komunia na karku a później to już ciemno
jutro do 17 w pracy w czwartek wyjazd po pracy wrócę wieczór
w piątek wyjeżdżam za granicę
kurde
no i tak pomyśłama jakbym pociągnęła krajem żurawki od ciemneijszych do jaśniejszych idących w róg do bukszapnów
nie wiem czy będziecie wiedzieć o co mi chodzi o takie coś

Anda 11:26, 06 paź 2015

No tak, dziewczyny rację mają. Uwypuklony łuk lepiej wygląda. Tam z tyłu przy taczce to nawet bardziej w stronę taczki pociągnąć można by, wtedy wzrok od razu wędrowałby bardziej na lewo.

Im jaśniejsze żurawki tym gorzej dają radę na słońcu. Dużo słońca tam masz?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies