Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały ogródeczek :)

Mój mały ogródeczek :)

agnieszka_m 21:58, 31 lip 2015

hortensja raczej ogrodowa nieznam nazwy, może ktoś rozpoznaje
agnieszka_m 22:05, 31 lip 2015

a oto zbliżenia moich hortek czekających na swoje miejsce
wielobarwna EXPRESION i YOU&ME FOREVER

DIAMAND ROUGE

BOBO

DIAMANTINO
agnieszka_m 22:09, 31 lip 2015

CANDLE, PINKY WINKY, RENHY VANILLE FRAISE
Tesska 22:16, 31 lip 2015

lilie cudne , masz ładne sadzonki hortensji ja w poniedzałek wielkie przemeblowanie na ogrodzie robie
agnieszka_m 22:27, 31 lip 2015

Tesska napisał(a)
lilie cudne , masz ładne sadzonki hortensji ja w poniedzałek wielkie przemeblowanie na ogrodzie robie

u nas w poniedziałek ma być prawdopodobnie trzydzieści parę stopni więc chyba niebędę nic ruszać chyba że miejsce pod nową rabatę
Flower1 23:23, 31 lip 2015

oooo były zakupy uwielbiam hortensje ,ciekawa jestem jak je rozlokujesz wpadne popatrzec ,ciekawe czy zakwitna w tym roku .U mnie dwa krzaczki Vanille Freise jeszcze nie wystartowly ,jestem na wyjezdzie jak wroce to porobie zdjec pozdrawiam!
agnieszka_m 09:14, 01 sie 2015

Flower1 napisał(a)
oooo były zakupy uwielbiam hortensje ,ciekawa jestem jak je rozlokujesz wpadne popatrzec ,ciekawe czy zakwitna w tym roku .U mnie dwa krzaczki Vanille Freise jeszcze nie wystartowly ,jestem na wyjezdzie jak wroce to porobie zdjec pozdrawiam!

niewiem czy zakwitną niewidać żadnych pączków
Astrantia 11:20, 01 sie 2015

Witaj Agnieszko Ale szalejesz w swoim ogrodzie, zerkając na Twoje posty odnoszę wrażenie że masz niespożytą energię i wykorzystujesz to w ogrodzie właśnie Kupujesz, dosadzasz, zmieniasz... Kwiatów kolorowych masz moc i te hortensje - jak się rozrosną i zakwitną, to dopiero będzie super, pozazdrościć takich hortensjowych zakupów. I nie przejmuj się, że sadzonki mizerne, bo szybko rosną Może zarażę się tą energią od Ciebie i też tak zacznę jak mały robocik
agnieszka_m 12:22, 01 sie 2015

Astrantia napisał(a)
Witaj Agnieszko Ale szalejesz w swoim ogrodzie, zerkając na Twoje posty odnoszę wrażenie że masz niespożytą energię i wykorzystujesz to w ogrodzie właśnie Kupujesz, dosadzasz, zmieniasz... Kwiatów kolorowych masz moc i te hortensje - jak się rozrosną i zakwitną, to dopiero będzie super, pozazdrościć takich hortensjowych zakupów. I nie przejmuj się, że sadzonki mizerne, bo szybko rosną Może zarażę się tą energią od Ciebie i też tak zacznę jak mały robocik

Witam Cię u mnie ja szczególnie mam energię jak mi dziewczyny dają popalić to wyładowuję energię w ogródku
Astrantia 13:03, 01 sie 2015

skąd ja to znam. Ja jak ogarnę obowiązki zawodowe i domowe to też lubię poszaleć w ogrodzie tylko czasem dnia nie starcza, ostatnio jestem na etapie przetwórstwa "darów natury" - teraz ogórki na różne sposoby i wiśnie, i zanim popasteryzuję itp to ok 2ej w nocy kładę się spać dziś wcześniej kończę pracę, a rodzinka pojechała do teściowej, to może poszaleję