Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały ogródeczek :)

Mój mały ogródeczek :)

agnieszka_m 13:26, 01 sie 2015

Astrantia napisał(a)
skąd ja to znam. Ja jak ogarnę obowiązki zawodowe i domowe to też lubię poszaleć w ogrodzie tylko czasem dnia nie starcza, ostatnio jestem na etapie przetwórstwa "darów natury" - teraz ogórki na różne sposoby i wiśnie, i zanim popasteryzuję itp to ok 2ej w nocy kładę się spać dziś wcześniej kończę pracę, a rodzinka pojechała do teściowej, to może poszaleję

ja też robię ogóreczki oj schodzi z tym schodzi. To podziwiam Cię praca, trójka dzieci dom ogród. Zazdroszczę Ci troszkę tego spokoju jak zajedziesz do domu a tu cisza. Ja mam nieraz chwilkę jak pójdą do babci po sąsiedzku ale to jest może 15 minut i spowrotem nieraz po całym dniu z nimi tylko patrzę aby poszły spać
Astrantia 13:49, 01 sie 2015

Oj, ja też tak mam, że czekam aż dzieciarnia pójdzie spać i będę miała chwilę na lekturę, film, kąpiel (bo zwykle szybki prysznic) lub po prostu Inkę i rozmowę z Mężem
Oj Matki-Polki
agnieszka_m 14:00, 01 sie 2015

Astrantia napisał(a)
Oj, ja też tak mam, że czekam aż dzieciarnia pójdzie spać i będę miała chwilę na lekturę, film, kąpiel (bo zwykle szybki prysznic) lub po prostu Inkę i rozmowę z Mężem
Oj Matki-Polki

mi też się nieraz marzy taka kąpiel ale jak usną dziewczyny to i tak idę pod prysznic aby troszkę poleżeć albo spokojnie siąść przed kompem aby z mężem przez skypa pogadać i do ogrodowiska pozaglądać i tu mi schodzi nieraz do północy
Astrantia 14:17, 01 sie 2015

Rozumiem że z mężem weekendowo się widzicie, a Ty sama wszystko ogarniasz...? To dodatkowo podziwiam zapał i siły na wszystko... A na forach faktycznie czas szybko ucieka
agnieszka_m 16:36, 01 sie 2015

Astrantia napisał(a)
Rozumiem że z mężem weekendowo się widzicie, a Ty sama wszystko ogarniasz...? To dodatkowo podziwiam zapał i siły na wszystko... A na forach faktycznie czas szybko ucieka

mąż jest za granicą sytuacja nas zmusiła że musiał i widzimy się tak co 2 lub 3 miesiące a ja się zajmuję dziećmi
agnieszka_m 18:30, 02 sie 2015

bozga 20:00, 02 sie 2015

Najpiękniejszy kwiatuszek na fotce wyżej , wszystkie hortki przy nim wypadają blado ( sadzonki ładne, ale naprawdę będziesz się z nich cieszyć dopiero w przyszłym roku, odmiany świetne) Serdecznie pozdrawiam
jona 00:02, 03 sie 2015

Zastanawiam się i nie wiem, czy to śliczny kwiatuszek, czy słoneczko zamieszkało w Twoim ogrodzie? A może dwa w jednym
Tesska 00:13, 03 sie 2015

Kwiat życia najpiękniejszy
iwka 09:07, 04 sie 2015

Jaki cudny ten kwiatuszek