Aga...zadzwoń do jakiejs firmy i dowiedz sie ile kosztuje taki zabieg... odprowadzenie wody od rynny i rozprowadzenie wody po działce... będziesz miała ogólne wyobrażenie... Moja koleżanka zrobiła to 10 zł za metr... Ale Oki ...
Przyleciałam sie wyplakac przyszlo straszydlo , badyl i pare listkow oto moj klon oddesanum .Juz chyba nic nie zamowie ze sklepu internetowego ,wsadzilam za garazem i cicho siedze jakby sasiedzi zobaczyli moje drzewko frontowe to by pomysleli ze mi odbilo
Widze ze jest projekt na rabate ,u mnie skarpa-rewolucja dzisiaj charowalam caly dzien .Załuje ze kiedys sobie nie zaprojektowalam teraz musze sie mega gimnastykowac !!Jak skoncze pokaze efekt ,moze juz jutro jak wstane z łozka
Będzie dobrze. Ja kiedyś zamówiłam w necie żółtego kolumnowego berberysa (jakąś nowość). To co zobaczyłam po otwarciu paczki... ech..., ale wsadziłam do ziemi... teraz to bardzo fajna roślinna, rozświetla ogród, daje takiej nowej energii... i mimo swych małych rozmiarów widać go z dalekiej odległości.
Dobrze będzie...
jestem musiałam dzieciaczki ogarnąć pokaż zdjecie moze nie jest az tak zle. Ja się też zraziłam do sklepów internetowych. Jutro jadę na targ zobaczyć czy będzie Jałowiec szczepiony na pniu Procumbens Nana boję się w necie już w ciemno