Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 07:59, 13 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Ewo, bardzo ładne te mokre zdjęcia. Śliweczki bardzo apetyczne, róże bezkonkurencyjne,ale rozwar też mnie ujął swą urodą. Pozdrawiam, U mnie też mokro

Elizo dziękuję bardzo
Na śliweczki zapraszam......
Wieloszka 11:21, 13 sie 2012

Ewa napisał(a)
Marzenko platan już rośnie na rabatce z tyłu domu, ale rabatka czeka na szlif. Chciałabym zrobic mu obwódkę z bukszpana i muszę sie zastanowić ,bo to patelnia, czy bukszpan wytrzyma to słońce zanim platan da mu cień.

Witaj Ewuniu po dłuższej przerwie Zaglądam co u Ciebie, a tu takie zakupy! Super! A o bukszpany się nie martw - u mnie w pełnym słońcu dają radę i też mam je jako obwódkę przy platanie To jak już wyszlifujesz tą rabatkę, to pochwal się koniecznie
anna_studio 21:52, 13 sie 2012

...czekam.................
Do jutra....pozdrawiam
Ewa 09:02, 14 sie 2012

Wieloszka napisał(a)

Marzenko platan już rośnie na rabatce z tyłu domu, ale rabatka czeka na szlif. Chciałabym zrobic mu obwódkę z bukszpana i muszę sie zastanowić ,bo to patelnia, czy bukszpan wytrzyma to słońce zanim platan da mu cień.

Witaj Ewuniu po dłuższej przerwie Zaglądam co u Ciebie, a tu takie zakupy! Super! A o bukszpany się nie martw - u mnie w pełnym słońcu dają radę i też mam je jako obwódkę przy platanie To jak już wyszlifujesz tą rabatkę, to pochwal się koniecznie

Aguś kupilismy troche bukszpanów i skarpetka już jest u platana zdopingowałaś nas
Ewa 09:03, 14 sie 2012

anna_studio napisał(a)
Do jutra....pozdrawiam

Jak ja się cieszę
Wieloszka 09:09, 14 sie 2012

Ewa napisał(a)

Do jutra....pozdrawiam

Jak ja się cieszę

Ja tu wietrzę jakieś kolejne ogrodowiskowe spotkanie....??? Tylko dziewczyny błagam, zdjęęęęcia!
Ewa 16:47, 14 sie 2012

u nas trwa udoskonalanie kancików

Urszulla 19:51, 14 sie 2012

Ewo-przejrzałam Twój wątek. Ogród wspaniały po roku czasu. Kanciki superowe. Masz piękne rośliny i rabaty. Dyskretnie i elegancko wygląda Twój ogród. Pozdrawiam.
Ewa 09:04, 15 sie 2012

Wieloszka napisał(a)

Do jutra....pozdrawiam

Jak ja się cieszę

Ja tu wietrzę jakieś kolejne ogrodowiskowe spotkanie....??? Tylko dziewczyny błagam, zdjęęęęcia!

Aguś spotykanie sie odbyło, a zdjęcia tutaj (bo ja nie potrafie takich pięknych zdjęć robić)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1729-lece-w-kulki?page=174
Ewa 09:06, 15 sie 2012

Urszulla napisał(a)
Ewo-przejrzałam Twój wątek. Ogród wspaniały po roku czasu. Kanciki superowe. Masz piękne rośliny i rabaty. Dyskretnie i elegancko wygląda Twój ogród. Pozdrawiam.

Ula dziękuję bardzo i miło,ze wpadłaś, zaraz pędzę do Ciebie