Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Aneta123 18:01, 09 lip 2015

No parasol miał być osłoną przed deszczem ale chyba to nic nie dało.Wczoraj była burza i tak silnie wiało i padało że z moja hortensja jest w opłakanym stanie cała połamana.
nicol21 18:16, 09 lip 2015

Szkoda, że hortka się połamała, ale na taką pogodę nic nie poradzimy. Ciężar wody oraz wiatr jednak zrobiły swoje.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ewa 06:55, 20 lip 2015

Witam zaglądających do mnie i pozdrawiam

Ewuś kolanko mam po operacji i nie chce sie zregenerować, wiec o nim juz nie wspominam, a w kwietniu skręciłam kostkę w drugiej nodze Hihihi,zeby bolało po równo

Anetko witam Cię serdecznie....nasz czym sie chwalić....małe jest piękne!!! A czy masz juz swój watek ?

Mira zrobie aktualne zdjęcie zebrinuskom moim

Frezja u mnie nadal mało kwitnących , ale zmieniam to powoli i dokupuje aktualnie kwitnące kwiatki i zobaczymy jak bedzie w przyszłym roku

Nicol pozdrawiam serdecznie i kukam zaraz do Ciebie ....co nowego ciekawam
Ewa 07:23, 20 lip 2015

Ostatnie zdjęcia z mojego ogródka...

Ewa 07:30, 20 lip 2015

Stały gość ....Kicia córki
najbardziej lubi wylegiwać sie na kamyczkach

Platan

Zebrinus

biała lawenda

kwitnąca czarna trawka
Aneta123 11:03, 20 lip 2015

Witam Ewuniu.Wróciłam właśnie z wakacji.Nie mam swojego wątka bo nie bardzo wiem jak to zrobić.Ogród masz piękny.Ja odwiedziłam to forum tak przez przypadek a teraz co wieczór szperam w nim bardzo jak dla mnie przydatnych informacji.
Pawlus 22:13, 20 lip 2015

Placyk z ławeczką po prostu wymiata Śliczny jest ten zakątek, zawsze podziwiam jak dodajesz zdjęcia.
Ewa 07:33, 21 lip 2015

Aneta123 napisał(a)
Witam Ewuniu.Wróciłam właśnie z wakacji.Nie mam swojego wątka bo nie bardzo wiem jak to zrobić.Ogród masz piękny.Ja odwiedziłam to forum tak przez przypadek a teraz co wieczór szperam w nim bardzo jak dla mnie przydatnych informacji.

Wakacje udane?
Ogrodowisko jest jak kawa ...codziennie rano mus
Danusi udało sie to wszystko skumulować co w tysiącach książek trzeba by było szukać. Wszystko ogarnięte jak należy dla laika
Anetko swój wątek zakłada sie prosto....w naszych ogrodach na samym dole jest polecenie Nowy watek klikasz , wpisujesz tytuł ...dodajesz i masz
Zdjęcia wstawiać umiesz i gotowe
Powodzenia
Ewa 07:36, 21 lip 2015

Pawlus napisał(a)
Placyk z ławeczką po prostu wymiata Śliczny jest ten zakątek, zawsze podziwiam jak dodajesz zdjęcia.

Pawlus miło mi bardzo.
Placyk przechodził mnóstwo metamorfoz, a w ubiegłym roku atak choroby grzybowej, ale udało sie to ogarnąć. W tym roku nie tne bukszpanów, tak sie boje choróbska znowu. Wyrzucilismy chyba ze 30 kulek, reszta ocalała po wyczerpującej walce i cieszy nas bardzo
Ewa 11:29, 21 lip 2015

Jedyna pelargonia moja, dostałam od Sylwii

surfinia

i nowy nabytek