Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

leon60 09:13, 23 lis 2015

nie planowane wydatki bolą... tulam mocno
Kasya 09:26, 23 lis 2015

A ile czasu mieszkasz ? Może te sprzęty na tak krótko przewidziane...gwarancja mija i mogą sie psuć
A co sie stało z kominkiem ?
Juzia 09:34, 23 lis 2015

siakowa napisał(a)
coż to za epidemia czarnej serii na forum? pocieszy Cię że nie tylko Ty tak masZ? buziaki

Nie tylko ja?
A to spoko!

Juzia 09:36, 23 lis 2015

beta napisał(a)

kurcze Juziek....to smutne...

e no...bez przesady... jeszcze nie płaczę
Zmywarkę i kominek już Żon naprawił. Tanim kosztem
Teraz tylko z bramą się uporać.
Będzie ok. Chyba
Juzia 09:38, 23 lis 2015

leon60 napisał(a)
nie planowane wydatki bolą... tulam mocno

Oj bolą...tym bardziej, że zaplanowałam już coś kupić, a tu dupka
Juzia 09:40, 23 lis 2015

Kasya napisał(a)
A ile czasu mieszkasz ? Może te sprzęty na tak krótko przewidziane...gwarancja mija i mogą sie psuć
A co sie stało z kominkiem ?

No możliwe właśnie, że to już te lata
Szósty rok się zaczął.

KOminek to za dużo powiedziane....sterownik do kominka się zawiesił i wentylator nie działał.
Margo 10:18, 23 lis 2015

Jakis czas temu kupowałam dodatkową zamrażalke do domu. Sprzedawca mi powiedział, że jak ma być dobre i służyć długo to np. Miele, a to wiadomo jaki koszt. Te pozostałe nawet niby dobrych firm po gwarancji często sie psują. Wkurzyłam się, bo to kupa kasy tak co kilka lat wymieniać sprzety w domu. Kupiłam najtańszą zamrażalkę, najwyżej dużej straty nie będzie, na razie działa bez zarzutu.
Mam też w domu pralkę "wiekową" bo ok 12 letnią, cos tam w niej piszczy,trzeszczy coś szura... Mąż stawierdził, że trzeba kupic nową, ja na to że poczekamy aż całkiem padnie. No i tak sobie działa już trzeci rok, i naprawdę nie wymienie jej szybciej niż to konieczne, bo to jeszcze z tej starszej generacji wytrzymałych urządzeń jest.
My już też szósty rok mieszkamy i aż starch się bać, jak zaczną się sprzęty sypać...
Juzia 17:36, 23 lis 2015

Margo napisał(a)
Jakis czas temu kupowałam dodatkową zamrażalke do domu. Sprzedawca mi powiedział, że jak ma być dobre i służyć długo to np. Miele, a to wiadomo jaki koszt. Te pozostałe nawet niby dobrych firm po gwarancji często sie psują. Wkurzyłam się, bo to kupa kasy tak co kilka lat wymieniać sprzety w domu. Kupiłam najtańszą zamrażalkę, najwyżej dużej straty nie będzie, na razie działa bez zarzutu.
Mam też w domu pralkę "wiekową" bo ok 12 letnią, cos tam w niej piszczy,trzeszczy coś szura... Mąż stawierdził, że trzeba kupic nową, ja na to że poczekamy aż całkiem padnie. No i tak sobie działa już trzeci rok, i naprawdę nie wymienie jej szybciej niż to konieczne, bo to jeszcze z tej starszej generacji wytrzymałych urządzeń jest.
My już też szósty rok mieszkamy i aż starch się bać, jak zaczną się sprzęty sypać...

Dokładnie! Wszystko działa tylko do gwarancji...
Anda 17:39, 23 lis 2015

Juzia napisał(a)

Dokładnie! Wszystko działa tylko do gwarancji...

No nie, akurat Miele to i 30 lat posłuży
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Juzia 17:41, 23 lis 2015

Anda napisał(a)

No nie, akurat Miele to i 30 lat posłuży

Miele...ale wszystkiego MIele nie produkuje