Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Juzia 15:09, 27 kwi 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)

Juzia rok dopiero się zaczął

Niby tak... ale jakoś do tej pory najwięcej w ogrodzie robiłam wiosną. A teraz jakoś tak dziwnie
Pogoda też nie daje nic zrobić :/
Juzia 15:11, 27 kwi 2026

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Jak to dobrze, że masz się gdzie wyprowadzić. Gorzej byłoby, gdybyś w nowym domu miała etap wykończeniówki z milionem problemów do natychmiastowego rozwiązania, pakowanie w starym domu i przeprowadzkę do nowego lokum. My musieliśmy się przeprowadzić do niewykończonego domu. Spaliliśmy na materacach, kuchni nie było, na szczęście działało już WC i łazienka. Ciężko było, ale teraz wspominam ten czas z rozrzewnieniem.
Gratuluję szybkiej sprzedaży domu i życzę powodzenia w szukaniu ekip do kolejnych prac na budowie.

Tak miałam właśnie w tym domu. Kuchni nie mieliśmy przez parę ładnych miesięcy.
Kilka mebli wziętych z mieszkania. Też było ciekawie
Juzia 15:13, 27 kwi 2026

Kontonaogrod napisał(a)
Zrobiony ogród to duży plus. Ale jest jak Patrycja piszesz - wszystko zależy od punktu widzenia i tego na jakim etapie życia się jest. I co się już przerobiło.

Wyciąć drzewo to nie problem, wykarczować korzenie przed budową na etapie fundamentów to też mały pikuś. Za to czekać 20 lat aż drzewa urosną - trzeba mieć na to czas

Teraz tylko działki zadrzewione

Też chciałam działkę z drzewami. Myślisz, że łatwo taką znaleźć?