Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

hanka_andrus 23:11, 29 kwi 2017

O kurka wodna! Jakia piękna wycieczka! A i fotografka spisała się na medal! Pozdrowienia dla Gosi! Pomachajcie nam łapkami, co?
violka171 23:11, 29 kwi 2017

Basilikum napisał(a)
Viola Radziu Danusia kiedys prosila by cytowac najwyzej po jednym zdjeciu

zmakam do lozka, bo mi sie czy zamykaja. Jutro Gosia przyezdza i ciasto musze rano upier jeszcze

psielasiam ,czasami udaję mi się wykasować a czasami nie ,czasem net szwankuje-wiem pamiętam
violka171 23:12, 29 kwi 2017

Basilikum napisał(a)
Viola Radziu Danusia kiedys prosila by cytowac najwyzej po jednym zdjeciu

zmakam do lozka, bo mi sie czy zamykaja. Jutro Gosia przyezdza i ciasto musze rano upier jeszcze

oby zakalca nie było
Radziu2013 23:25, 29 kwi 2017

Kurczę tak się rozmarzyłem że już nad wystrojem świątecznym na ten rok myślę
violka171 23:28, 29 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)
Kurczę tak się rozmarzyłem że już nad wystrojem świątecznym na ten rok myślę

trzymam Cię za słowo ,ciekawe co wymyślisz przez ten rok
Radziu2013 23:37, 29 kwi 2017

violka171 napisał(a)

trzymam Cię za słowo ,ciekawe co wymyślisz przez ten rok

Wiesz co przypomniało mi się co robiłem w piątej klasie ( wtedy zaczął u mnie się taki szał świąteczny, ale wiadomo to było oko piątoklasisty i wszystko co zrobiłem wydawało mi się ładne). A że nie było środków to szukałem starych koszulek, spodni itp i szyłem. Powiem ci że głowy renifery były fajne i nawet chyba w zeszłym roku jak na nie patrzyłem to mi się jeszcze podobały ( nie pamiętam czy je wyrzuciłem czy nie), były też skarpety (hahah z tych to do dzisiaj się śmieje jak sobie je przypomnę - matko że ja coś takiego uszyłem). Były też lampiony ze słoików - na słoikach korektorem narysowałem dzwonki, choinki a resztę wziąłem posmarowałem klejem i obtoczyłem w soli
Miłe wspomnienia
violka171 23:42, 29 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)

Wiesz co przypomniało mi się co robiłem w piątej klasie ( wtedy zaczął u mnie się taki szał świąteczny, ale wiadomo to było oko piątoklasisty i wszystko co zrobiłem wydawało mi się ładne). A że nie było środków to szukałem starych koszulek, spodni itp i szyłem. Powiem ci że głowy renifery były fajne i nawet chyba w zeszłym roku jak na nie patrzyłem to mi się jeszcze podobały ( nie pamiętam czy je wyrzuciłem czy nie), były też skarpety (hahah z tych to do dzisiaj się śmieje jak sobie je przypomnę - matko że ja coś takiego uszyłem). Były też lampiony ze słoików - na słoikach korektorem narysowałem dzwonki, choinki a resztę wziąłem posmarowałem klejem i obtoczyłem w soli
Miłe wspomnienia

uwielbiam takie fajne misz -masz ,tyle można zrobić praktycznie z niczego ,kurcze Radziu mam wrażenie że jesteś spokrewniony z moją duszą
Radziu2013 23:51, 29 kwi 2017

violka171 napisał(a)

uwielbiam takie fajne misz -masz ,tyle można zrobić praktycznie z niczego ,kurcze Radziu mam wrażenie że jesteś spokrewniony z moją duszą

Lubię robić coś własnoręcznie i wielu inspiracji szukam w necie właśnie pod słowami"ręcznie robione" (takie rzeczy mogą być tanie i ładne) I np nie wyobrażam sobie że miałbym kupić gotowy wianek zrobiony z bombek ( poza tym takie są cholernie drogie).
violka171 23:56, 29 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)

Lubię robić coś własnoręcznie i wielu inspiracji szukam w necie właśnie pod słowami"ręcznie robione" (takie rzeczy mogą być tanie i ładne) I np nie wyobrażam sobie że miałbym kupić gotowy wianek zrobiony z bombek ( poza tym takie są cholernie drogie).

to się nazywa rzemiosło ,ja tez szukam wiecznie i cos skubię
Basilikum 08:22, 30 kwi 2017

tez lubie sama wszystko robic tylko czasu malo