Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym od linijki - ogród Ivony

Zielonym od linijki - ogród Ivony

ivo 09:26, 02 kwi 2017

A teraz uciekam nacieszyć się piekną pogodą - Wreszcie !!!! Miłego dnia kochani !
nawigatorka 14:25, 02 kwi 2017

Fajnie ze przykryłam szmata. Ułatwi to kopanie. Przygniec Ja może bardziej bo inaczej chwasty Ci ja podniosą.
Pójdę szukać swoich liatr
Trzcinnik zachwyca prawda? Tez go uwielbiam za żywotność
I daj znać jak znajdziesz wiesz co
leon60 17:40, 02 kwi 2017

Pogodę mamy w końcu boską
Pięknie Ci wszystko startuje i trawniczek soczysty, nie mogę się doczekać pełni sezonu u Ciebie
ivo 20:15, 02 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
Fajnie ze przykryłam szmata. Ułatwi to kopanie. Przygniec Ja może bardziej bo inaczej chwasty Ci ja podniosą.
Pójdę szukać swoich liatr
Trzcinnik zachwyca prawda? Tez go uwielbiam za żywotność
I daj znać jak znajdziesz wiesz co

Navi tam gdzie szmata było w tamtym roku przekopane i wyczyszczone. Trochę sie odkryło i jakieś chwasty zeszły ale to już pikuś Tylko kawałek na przodzie jest do wyczyszczenia z darni ale niewiele.
Jak znajde dam znać - stwierdzilam że nic na siłę nie pali się jak spotkam coś fajnego kupię.
ivo 20:16, 02 kwi 2017

leon60 napisał(a)
Pogodę mamy w końcu boską
Pięknie Ci wszystko startuje i trawniczek soczysty, nie mogę się doczekać pełni sezonu u Ciebie

Olka trawniczek z chwastami gdzieniegdzie ale nie jest źle jak się zacznie kosic będzie wygladał lepiej
Rojodziejowa 21:27, 02 kwi 2017

ivo napisał(a)

I druga lawenda ze skarpy brzydka okropnie ale poźniej ładnie odbija i kwitnie na intensywnie niebieski kolor.

U mnie jeden rządek też tak wygląda :/ Mówisz, że ruszy?

Wisienkowa boska
A w runiance czemu masz straty? Ja tak moją oglądam i w jednej rabacie jest ok, a w drugiem mam wrażenie, że padnie, takie jakieś listki nie sterczące tylko takie.. płaczące... Nie wiem, czy jej nie wymienić na jakąś młodą
ivo 09:11, 03 kwi 2017

Rojodziejowa napisał(a)

U mnie jeden rządek też tak wygląda :/ Mówisz, że ruszy?

Wisienkowa boska
A w runiance czemu masz straty? Ja tak moją oglądam i w jednej rabacie jest ok, a w drugiem mam wrażenie, że padnie, takie jakieś listki nie sterczące tylko takie.. płaczące... Nie wiem, czy jej nie wymienić na jakąś młodą

Moja taka co roku jest i ładnie odbija więc będzie dobrze

Runianki mi polowe wygniło bo miałam awarię i woda tam zalegała była nadmierna wilgoć o czym dowiedziałam się dopiero jesienią. Małż odkopał i naprawił odwodnienie więc liczę że w tym sezonie uda tam się dosadzić i przyjmie się.
Na razie poczekaj zobaczysz - zdjęcia wklej to obejrzymy jak wygląda
AniMa 09:17, 03 kwi 2017

ivo napisał(a)
Moja lawendowa Dziekuję Juzi za motywację do dzielenia lawendy Chyba wniosek jest taki że wszytsko można dzielić łącznie z tujami Heheheh Udało się ! Z 3 lawend wyszło 2 długie rzędy !

Pięknie ale chyba żartujesz ????
Iwonka poproszę o łopatologiczną instrukcję dzielenie w takim razie...mam jedną wielką i może tez coś z niej wyjdzie????? Plissss
Magda70 09:27, 03 kwi 2017

Pięknie pani kochana!!
_Martini_ 15:18, 03 kwi 2017

Na tę lawendę to mi szczęka opada. Cudnie wszędzie.