Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

lojalna_ 23:25, 27 sie 2015

Swietnie sie tutaj dzieje o rany, pracowity , zdolny i slowny slicznie
agata19762 23:33, 27 sie 2015

L00zak napisał(a)
Dzięki Agata, już już niedaleko do założonych celów
W tym sezonie jeszcze brama z furtką, pergola i garaż, to w przyszłym tygodniu
Jeszcze mam ochotę na jakąś rabatkę przy placu zabaw, mam rośliny - prezenty od znajomych i muszę je gdzieś ulokować

jesteś niesamowity !!!
L00zak 23:39, 27 sie 2015

Czekam na bramę ponad miesiąc, nie udało się, wykonawca zwodził i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce, zamówiłem gabiony i inni Panowie zamontowali, wreszcie, brama już się robi
Widok jak narazie żałosny, bo co noc muszę rozwijać siatkę, co by koziołki nie wchodziły na teren
mateuszmichn 00:17, 28 sie 2015

ja czekam z niecierpliwością na fotki bramy. Jak słyszę słowo gabion to już mi się podoba
paulina_ns 00:33, 28 sie 2015

Jestem pierwsze pytanie które mi się nasuwa, czy Ty we wszystkim jesteś taki szybki? drugie z czego są zrobione te płyty chodnikowe? Czy zamawiałes je specjalnie,czy są dostępne w sklepach? Idziesz jak burza wiele już zrobiłeś i efekty są od razu widoczne,oby tak dalej!! Podziwiam zapał do pracy,mój mąż do leniwych nie należy,ale aż taki szybki nie jest, no i brak mu smykalki do ogrodu, ale za to w innych rzeczach nadrabia
L00zak 08:14, 28 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
Jestem pierwsze pytanie które mi się nasuwa, czy Ty we wszystkim jesteś taki szybki? drugie z czego są zrobione te płyty chodnikowe? Czy zamawiałes je specjalnie,czy są dostępne w sklepach? Idziesz jak burza wiele już zrobiłeś i efekty są od razu widoczne,oby tak dalej!! Podziwiam zapał do pracy,mój mąż do leniwych nie należy,ale aż taki szybki nie jest, no i brak mu smykalki do ogrodu, ale za to w innych rzeczach nadrabia

Hej to zwykłe krawężniki, ekonomiczna ścieżka
Dziękuję, że jesteś
Dominika11 08:16, 28 sie 2015

Wpadłam z wizytą i jestem w szoku, o qurcze jakie tempo, nie można nadążyć.

Bardzo mi się podoba widzę, że od razu wsadzać dość duże rośliny to i efekt jest ekspresowy

pozwolę sobie zaglądać, choc nie wiem co to będzie u Ciebie jutro z takim tempem prac
AsiaK_Z 08:21, 28 sie 2015

Cześć Michał. Niezłe tempo sobie narzuciłeś. Efekty, choć już teraz jest super, w następnym sezonie murowane.
Wątek zaznaczam, będę podglądać Pozdrawiam
paulina_ns 08:24, 28 sie 2015

L00zak napisał(a)

Hej to zwykłe krawężniki, ekonomiczna ścieżka
Dziękuję, że jesteś

Ja tam zwykłych krawężników nie widzę, tylko piękna ścieżkę, proszę o poradę jak taka zrobić Też się cieszę,że trafiłam do tak pięknego ogrodu, zawsze powtarzałam,że jak facet się za coś weźmie to raz, a porządnie
L00zak 08:50, 28 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

Ja tam zwykłych krawężników nie widzę, tylko piękna ścieżkę, proszę o poradę jak taka zrobić Też się cieszę,że trafiłam do tak pięknego ogrodu, zawsze powtarzałam,że jak facet się za coś weźmie to raz, a porządnie

Paulina jeżeli pytasz o ścieżkę podzieloną trawnikiem, to są na prawdę krawężniki