Czekam na bramę ponad miesiąc, nie udało się, wykonawca zwodził i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce, zamówiłem gabiony i inni Panowie zamontowali, wreszcie, brama już się robi
Widok jak narazie żałosny, bo co noc muszę rozwijać siatkę, co by koziołki nie wchodziły na teren
Jestem pierwsze pytanie które mi się nasuwa, czy Ty we wszystkim jesteś taki szybki? drugie z czego są zrobione te płyty chodnikowe? Czy zamawiałes je specjalnie,czy są dostępne w sklepach? Idziesz jak burza wiele już zrobiłeś i efekty są od razu widoczne,oby tak dalej!! Podziwiam zapał do pracy,mój mąż do leniwych nie należy,ale aż taki szybki nie jest, no i brak mu smykalki do ogrodu, ale za to w innych rzeczach nadrabia
Cześć Michał. Niezłe tempo sobie narzuciłeś. Efekty, choć już teraz jest super, w następnym sezonie murowane.
Wątek zaznaczam, będę podglądać Pozdrawiam
Ja tam zwykłych krawężników nie widzę, tylko piękna ścieżkę, proszę o poradę jak taka zrobić Też się cieszę,że trafiłam do tak pięknego ogrodu, zawsze powtarzałam,że jak facet się za coś weźmie to raz, a porządnie