Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » U Agi - czyli słońce i piach

U Agi - czyli słońce i piach

szemusia 15:56, 09 lut 2016

Wpadam z rewizytą
Pooglądałam, trochę poczytałam i widzę, ze u Ciebie to planowanie na całego
Dałaś mi do myslenia z tymi nigrami, bo do tej pory myślałam o zielony drzewie, a tu przecież można dać bordowe...
Co ile planujesz sadzić te śliwy?
I dlaczego boisz się żurawek? bardzo wdzięczne są I można je samemu rozmnażać Kup sobie kilka wypasionych sztuk, latem podzielisz i będziesz miała jak znalazł na obwódkę rabaty
pozdrawiam...
ag_zie 16:16, 09 lut 2016

Makao_J napisał(a)
Też mam tuje z tyłu Moja ma około 3 m ale nie mam już nic przed cyprysikami i derenia mam Ivory Halo.

O! To ja przegapiłam Twoją rabatę - pokaż! też IH planuję
Anda 16:23, 09 lut 2016

U Ciebie planowanie na potęgę Nie potrafię doradzić, ale dziewczyny Ci tu fajnie pomagają, a ja będę kibicować
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ag_zie 16:40, 09 lut 2016

szemusia napisał(a)
Wpadam z rewizytą
Pooglądałam, trochę poczytałam i widzę, ze u Ciebie to planowanie na całego
Dałaś mi do myslenia z tymi nigrami, bo do tej pory myślałam o zielony drzewie, a tu przecież można dać bordowe...
Co ile planujesz sadzić te śliwy?
I dlaczego boisz się żurawek? bardzo wdzięczne są I można je samemu rozmnażać Kup sobie kilka wypasionych sztuk, latem podzielisz i będziesz miała jak znalazł na obwódkę rabaty
pozdrawiam...

zapraszam częściej
Bordowe drzewa fajne są i mi się bardzo podobają posadzę je co 3 metry i chyba będzie ok.
a Ty mi dałaś do myślenia tymi żurawkami muszę wreszcie spróbować ale teraz już świadomie bo na O można dużo się dowiedzieć
Makao_J 16:42, 09 lut 2016

Wkleiłabym ale zdjęcia nie chcą się wklejać pomimo małego rozmiaru. Spróbuję później
ag_zie 16:42, 09 lut 2016

Anda napisał(a)
U Ciebie planowanie na potęgę Nie potrafię doradzić, ale dziewczyny Ci tu fajnie pomagają, a ja będę kibicować

Planowanie z przerwami na choroby niestety
Kibice też potrzebni ale swoje zdanie też wyrażaj
ag_zie 16:48, 09 lut 2016

Makao_J napisał(a)
Wkleiłabym ale zdjęcia nie chcą się wklejać pomimo małego rozmiaru. Spróbuję później

Ok
Anda 16:49, 09 lut 2016

Z moim krótkim stażem żurawkowym żurawkom mówię stanowczo tak
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 17:40, 09 lut 2016

Lato. Dosadzone tam są oprócz tego zestawu: sosna fastigiata z tyłu po prawej (werbena całą zasłoniła), rozchodnik, grab pendula, perukowiec i właśnie werbena która się rozsiała.

A to jesień

Nie mam zdjęcia wiosennego bo tam o tej porze roku pusto. Znalazłam tylko takie zdjęcie z winogronem na czele. To wszystko co dojrzysz za nim to właśnie ta rabata. Widać trochę derenia.
Makao_J 17:43, 09 lut 2016

Myślę o dosadzeniu jeszcze jednego derenia a za grabem pendulą będzie mata wiklinowa.

Kombinuję aby jakoś to wiosną wyglądało bo latem, jesienią i zimą jest całkiem fajnie.