Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 21:21, 15 lip 2018

Ewa777 napisał(a)

Powiem Ci, że wygląda na metalowe dekoracje Ślicznie

I sztywne nie jak czosnki
malgorzata_s... 21:22, 15 lip 2018

Urszulla napisał(a)

A wiesz że u sąsiadki mnie zachwyciła kwitnąca pora. Czosnków nie miałam w tym roku chyba je coś zjadło więc porę posieję za rok

PewnoWarzywa i zioła potrafią pięknie zrobić tylko trzeba dostrzec ich urodę
malgorzata_s... 21:23, 15 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
Trawniczek pierwsza klasa I dziewczynki w ogrodzie wesolutkie Jak tam woda w oczku? Moczyłaś dziś nóżki?

Dzisiaj było tylko 20 stopni nie moczyłam
sylwia_slomc... 21:31, 15 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dorotko bo nie mam suszy. U mnie pada regularnie

Boszsz jak ja Ci zazdroszczę takiej pogody....
ElzbietaFranka 00:11, 16 lip 2018

Justyś nie ma co dyskutować. Wchodząc na forum zgodziliśmy się na tę formę i już.Ważne informacje i pytania do Danusi trzeba zamieszczać na wątkach tematycznych w których zawsze są odpowiedzi merytoryczne.Danusia zagląda pewno do bardzo wielu wątków tylko czasu na pisanie nie ma podobnie jak
my.Na wątkach prywatnych nie ma co oczekiwać że będą tylko informacje ogrodowe bo sami chcemy sobie pogadać o różnych innych sprawach.Takie forum polubiliśmy i to go różni. Niepotrzebnie o tych lajkach zaczęłam.Kto chce jest na FB i tam moźe też pokazywać ogród bez gadania.Buziaki i koniec tematu

Malgosiu Justysia tez ma racje, nie mozna jej zamykac ust kazdy widzi to forum inaczej.
Inna sprawa, ze powinna o tym napisać do Pani Danusi co mozna by bylo inaczej zrobic udoskonalic.
Iwk4 06:46, 16 lip 2018

To nie o to chodzi aby nie pisać i nie chwalić. Źle zrozumiałaś. Chodzi o to že czasem oglądam i nic nie piszę bo czasu brak i wtedy abyś wiedziała že zaglądam kliknęłabym lajka. Nie jestem w stanie wszędzie gdzie zaglądam pisać i wychodzi na to że nie bywam. Chciałbym wiedzieć że ktoś zagląda nawet jak nic nie pisze i tyle.

Poczytałam waszą dyskusję i dużo macie racji. Bardzo trzeźwo na to wszystko spojrzała Justynka. I Sylwia ma rację. Lajkow bym się bała. Bo stajemy się wygodni. I bardzo szybko ta forma przebilaby inne. Mogłoby to pójść w złym kierunku. Kiedyś odkryłam "img". I co się stało? Sporo osób stosuje ten sposób przejzenia forum na zasadzie " co nowego"... Ja też czasami tak robię, jak nie mam czasu... I przez to forum straciło sporo z magii kontaktów międzyludzkich. Szkoda. Bo nowi na forum chcą szybko i teraz. A to miejsce uczyć powinno cierpliwości. W ogrodzie, w nauce, w kontaktach. Trzeba czytać i się uczyć. Czasami się wspólnie pośmiać. Popodziwiac. I zostać przez chwilę na wątku u kogoś. Chyba nie ma dobrego rozwiązania, bo to od każdego z nas zalezy, jakie to forum jest i będzie...
Buziaki zostawiam Gosiu.
Pięknie masz. I to hakone... Ach.
Iwk4 07:03, 16 lip 2018

Gosiu, cofnelam się do wycieczki. Cudna. I towarzystwo rewelacyjne. Świetny pomysł mieliście wyjechać razem.
malgorzata_s... 10:09, 16 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Boszsz jak ja Ci zazdroszczę takiej pogody....

Sylwuś podzieliłabym się deszczem gdyby sie4 dało
malgorzata_s... 10:10, 16 lip 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Malgosiu Justysia tez ma racje, nie mozna jej zamykac ust kazdy widzi to forum inaczej.
Inna sprawa, ze powinna o tym napisać do Pani Danusi co mozna by bylo inaczej zrobic udoskonalic.

No właśnie to może tylko Danusia zmienić.
Katkak 10:11, 16 lip 2018

A ja jestem zadowolnięta, jak to moje dzieci mówią.