Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 13:59, 10 kwi 2016

Agania napisał(a)

Pospacerowałam wiosenkę obejrzałam u Ciebie, wiśnienki kwitną o i tu się zatrzymam
Całuski

Tulipanki dzisiaj zwinięte. Może i dobrze bo dłużej będą cieszyć
malgorzata_s... 14:02, 10 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Co Ty powiedziałaś??? Dziesięć róż??? Dziesięć??? Tak na pierwszy ogień??? Już się boję co dalej będzie Będziesz z dolnego na górny ogród wysadzać, a tu różano jeszcze będzie

Kasiu przecież wiesz że ja się nie rozdrabniam Wybór trudny był więc wzięłam te co mi się podobały najbardzij i tyle wyszło
malgorzata_s... 14:07, 10 kwi 2016

Urszulla napisał(a)

Róże zawsze mogą w donicach rosnąć Gosia i tak ma ogród z gumy to da radę a Krzyś będzie ścinał dla niej te róże i wieczorem przynosił Ucałowania. Kurcze, muszę wpaść do niej bo mam zaległości straszne.

Koło ścieżki 5 wejdzie po poszerzeniu.Trzy na hortensjową z przodu.Dwie niebieskie koło oczka wejdą Ula teraz dni dłuższe to może Ci się uda
malgorzata_s... 14:09, 10 kwi 2016

Gocha napisał(a)
Gosiu zaszalałas z tymi różami. Ja też myslałam że chcesz zacząć od 1 czy 2 a Ty od razu 10 szt. Szacun kobieto !Ja sie cały czas zastanawiam jakie róże mam kupić na tę moją nowa rabate przy domu. Chcę o sztywnych pędach , wys. około 1m, nie żółte ani czerwone. Zastanawiam sie nad Queen of Sweden. Ale nic o niej nie wiem tylko tyle że kwiaty ładne i pokrój też mi odpowiada. Ale ja nie taka szybka jak Ty.Buziaczki

Gosiu ją na różach się nie znam wcale. Zaraziłam się ale ja potrzebowałam niskie i mocno kwitnące. Wielkokwiatowe są cudne ale wysokie.
Kindzia 17:31, 10 kwi 2016

Czekaj, czekaj, są wielkokwiatowe niskie przecież. Albrechta Durera się pozbyłam na jesieni właśnie z tego powodu, że za niska do moich. Ty się dobrze zastanów czy takie też Ci się nie zmieszczą. Będziesz miała przy jednym sadzeniu wielką różankę od razu

Buziaczki Słoneczko
Pola 17:55, 10 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Koło ścieżki 5 wejdzie po poszerzeniu.Trzy na hortensjową z przodu.Dwie niebieskie koło oczka wejdą Ula teraz dni dłuższe to może Ci się uda

No tak Nasza Gosia poszarza rabaty dla różyczek.....już to widzę będzie pięknie....Ty jednak masz ogród z gumy
kasiek 18:24, 10 kwi 2016

Kasiu a cóż się będziemy rozdrabniać

Dlatego nasze ogrody są wybitnie gumowe Śliczne tulipki, uwielbiam Twoją wiosnę
kitek81 22:10, 10 kwi 2016

piękna wiosna i piękne różane zakupy
Margarete 11:44, 11 kwi 2016

Kupiłam już róże sztuk 10 Teraz będzie ambaras

O rany, az 10...
Ja mam 2 nowe i jedna do przesadzenia i nie mam gdzie sadzic...rabate bede poszerzać i przebudowywac, darń zdejmowac..itp
A ty tyle......ale za to jak zakwitna to bedzie czad
Anna_ogrodni... 19:07, 11 kwi 2016

Witam
Gosiu spacerowałam po twoim pięknym i bardzo zadbanym ogrodzie. Szacunek dla Ciebie za prace jaką włożyłaś w swój ogród. Podziwiam rośliny pięknie rosną te kamyki wokół rabatek ale to mozolna praca ułożenie ich ale efekt super.
U ciebie w ślicznym ogródku nawet kotek jest śliczny A ze ostatnio myślę o powojniku to zauważyłam ze masz super dorodne, bujnie kwitnące powojniki. Ila maj lat? Gdzie można ich posadzi noga być przed szmaragdami ale pomiędzy różami. Bo mam parę róż fakt ze jazda inny kolor ale kiedyś tak ku powalam a szkoda mi ich wyzuci i tak szukam dla nich miejsca
Pozdrawiam serdecznie