Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Filemon24 13:32, 13 kwi 2016

Polecam szkółkę w Pęchcinie mają super wybór ja tam głównie po hortensje jeżdżę, a ogród przy szkółce jaki zachwycający. Najlepsza szkółka w jakiej byłam.
rozark 18:41, 13 kwi 2016

ty znowu w ferworze zakupów i planowania
anna_t 20:24, 13 kwi 2016

Filemon24 napisał(a)
Polecam szkółkę w Pęchcinie mają super wybór ja tam głównie po hortensje jeżdżę, a ogród przy szkółce jaki zachwycający. Najlepsza szkółka w jakiej byłam.

czyli ona gdzieś za Warszawą musi być
20:28, 13 kwi 2016
nie wiem czy mój grujecznik ma jakąś konkretna odmianę ...jest napisane tylko grujecznik japoński i powiem ci ze teraz jak listki nowiutkie poranne słońce oświetla to jest bardzo atrakcyjny mam nadzieję że się przystosuje do tej miejscówki i nie da się słóńcu bo chciałabym żeby robił mgiełkę cienia dla róż.
anna_t 20:29, 13 kwi 2016

rozark napisał(a)
ty znowu w ferworze zakupów i planowania

jakos tak jedno z drugim powiązane
Renia dzisiaj już nie mieliśmy siły po tym pogrzebie, po 18 wróciłam a dzieciaki kładziemy spać o 19
w ciągu dnia w razie czego mogę od ema je odebrać?
anna_t 20:36, 13 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
nie wiem czy mój grujecznik ma jakąś konkretna odmianę ...jest napisane tylko grujecznik japoński i powiem ci ze teraz jak listki nowiutkie poranne słońce oświetla to jest bardzo atrakcyjny mam nadzieję że się przystosuje do tej miejscówki i nie da się słóńcu bo chciałabym żeby robił mgiełkę cienia dla róż.

ja też mam czysty, bez odmianowy.
oj piekne to sa drzewa, jak te mi dadzą rade to może koło tarasu jeszcze posadzę
Ty masz chyba sporo drzew Justyna?
lindsay80 20:50, 13 kwi 2016

Aniu, żwirek faktycznie taki jak u mnie, tylko chyba więcej drobniejszego.
Ten ambrowiec SS śliczny jest, sama mam na niego chrapkę, ale ja się muszę z drzewami ograniczyć, żeby nie wyszła zbieranina jakaś.

Z nawozami w żurawkach się już wyjaśniło
20:59, 13 kwi 2016
anna_t napisał(a)

ja też mam czysty, bez odmianowy.
oj piekne to sa drzewa, jak te mi dadzą rade to może koło tarasu jeszcze posadzę
Ty masz chyba sporo drzew Justyna?

no nie jestem przodownikiem ...ale zamówiłam dziś 3 graby dzięki Marzence...znaczy graby były w planie od jesieni ...ale dzis nastała ta chwila
anna_t 21:02, 13 kwi 2016

zbieranina..hmm..teraz sie zastanawiam jak u mnie wyjdzie..
mam grujeczniki, będą graby i chce ambrowca i jeszcze 2szt jednego z drzew: klon, nigra, amanogawa lub jarząb.
nie wiem na co sie zdecyduję ale chyba zbieranina mi nie wyjdzie??
czy za duzo gatunków??
anna_t 21:04, 13 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

no nie jestem przodownikiem ...ale zamówiłam dziś 3 graby dzięki Marzence...znaczy graby były w planie od jesieni ...ale dzis nastała ta chwila

ooooo f. czy f.f.? gdzie będą? w skarpetach?