Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 10:09, 23 kwi 2016

ren133 napisał(a)
No wiedziałam, że zaszalejesz Ja dwa Ty trzy Podoba mi się ta amonagawa
I seslerię mamy te samą a gdzie ją planujesz?
A zamawiamy ciemierniki? mnie podobają sie bardzo te korsykańskie Chciałabym pójśc po prostu w jeden kolor - biało-limonkowy Może udaloby się żeby do wtorku doszły? Mogłabym zajechać wtedy do Ciebie

Amanogawa moze spora ale patyk straszny ale wybierałam tą z największą ilością pąków to jeszcze kwitnienie niedługo mnie będzie cieszyć
a sesleria narazie pójdzie na dół skarpy przy palisadzie, ja tam mam pustki to narazie to mój przechowalnik będzie
w sprawie ciemierników na priv się spiszemy
anna_t 10:11, 23 kwi 2016

ag_zie napisał(a)
Pomocnica fajna! Mój też jeszcze w wózku i pewnie niebawem też będzie chciał w teren ruszyć

i wtedy to dopiero po robocie będzie juz zaczynam myśleć o jakiś barierkach na trawnik czy cos bo przecież zdemoluje mi wszystko
anna_t 10:12, 23 kwi 2016

anbu napisał(a)
Coraz bardziej mi się te ciemiernik podobają

bo naprawdę sa piękne, duże liście i kwiaty właśnie te biało-limonkowe najładniejsze. różowe tez sa ładne ale to zależy co komu pasuje
anna_t 10:13, 23 kwi 2016

Filemon24 napisał(a)
Aniu sprawa z ręką- barkiem niestety nie ciekawie wygląda lekarz powiedział mi że mogę mieć nawet operacje musiałam się na rezonans zapisać i wtedy wszystko się okaże czy rehabilitacja czy operacja.... jestem załamana bo nie mogę nic robić ana ogródek to sobie mogę popatrzeć.... no ale mimo to zrobiłam sobie ostatnio zakupy do ogrodu
przesle ci zdjecia tych allegrowych roslinek

uu to poważna sprawa współczuję
Filemon24 11:30, 23 kwi 2016

anna_t napisał(a)

bo naprawdę sa piękne, duże liście i kwiaty właśnie te biało-limonkowe najładniejsze. różowe tez sa ładne ale to zależy co komu pasuje

mi sie kiedys srednio podobały a teraz zwłaszcza te limonkowe uwazam ze sa piekne

chcialabym kupic ale cztałam, ze nie lubia wietrznego stanowiska bo moga przemarzac i troche sie obawiam czy by u mnie daly rade
ag_zie 12:15, 23 kwi 2016

anna_t napisał(a)

i wtedy to dopiero po robocie będzie juz zaczynam myśleć o jakiś barierkach na trawnik czy cos bo przecież zdemoluje mi wszystko

moja siostra wygrodziła plac zabaw aby dziecię za daleko nie pobiegło taki duży kojec na powietrzu
kasja83 19:48, 23 kwi 2016

Ale się obkupiłaś. Bardzo ładne sadzonkibędą fotki po wsadzeniu?
anbu 20:10, 23 kwi 2016

Aniu zakupy posadzone? Rzuć foty
anna_t 20:16, 23 kwi 2016

Filemon24 napisał(a)

mi sie kiedys srednio podobały a teraz zwłaszcza te limonkowe uwazam ze sa piekne

chcialabym kupic ale cztałam, ze nie lubia wietrznego stanowiska bo moga przemarzac i troche sie obawiam czy by u mnie daly rade

u mnie też raczej jeszcze wygwizdówek wszędzie
anna_t 20:18, 23 kwi 2016

ag_zie napisał(a)

moja siostra wygrodziła plac zabaw aby dziecię za daleko nie pobiegło taki duży kojec na powietrzu

no właśnie coś takiego muszę wymyślić
a z czego ten kojec zrobiła?