Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 11:44, 17 maj 2016

bledsza..no niewiem. narazie bardziej od wzgledów wizualnych zalezy mi na jej zageszczaniu.
kupiłam wczoraj chwastox polecany przez madżenke, czekam na pogodę i zaczynam walkę!
anna_t 11:45, 17 maj 2016

anbu napisał(a)
Macham Szalona Kobieto

Ty mi tu nie machaj tylko powiedz które krzesła Ci sie podobają
anbu 12:08, 17 maj 2016

anna_t napisał(a)

Ty mi tu nie machaj tylko powiedz które krzesła Ci sie podobają

Wszystkie

A tak na powagę mam bardzo podobne do tych SUPERANCKIE - są bardzo wygodne. Wogóle ten typ krzeseł jest super
Filemon24 12:21, 17 maj 2016

anna_t napisał(a)
a ja odwrotnie matowo, surowo, betonowo ze stylu glamour mam tylko czarne szkło w domu

to jeses totalne przeciwieństwo ja lubię styl glamour ale taki trochę minimalistyczny, błyszcząco ale nie za dużo lubię jak jest mało mebli i tak przejrzyście w domu
12:49, 17 maj 2016
mnie te krzesła tez nie wzruszają ...przynajmniej narazie ...choc widzialam taki bujak ten pełny z podłokietnikami ...wyscielany w srodku- tapicerka cos ala miś...to nad takim wyścielanym krzesłem bym się zastanowiła ...bo te zwykłe beda zimne o poranku ...i nie tylko
anna_t 13:20, 17 maj 2016

anbu napisał(a)

Wszystkie

A tak na powagę mam bardzo podobne do tych SUPERANCKIE - są bardzo wygodne. Wogóle ten typ krzeseł jest super

a do tego stołu co pokazałam nogi takie stalowe lepiej? jaki masz stół do nich?
anna_t 13:22, 17 maj 2016

Filemon24 napisał(a)

to jeses totalne przeciwieństwo ja lubię styl glamour ale taki trochę minimalistyczny, błyszcząco ale nie za dużo lubię jak jest mało mebli i tak przejrzyście w domu

a to to juz chyba standard w domach, jak sie ma garderobę, pralnie, spiżarnię i poddasze na graty to ciężko o dużo mebli w salonie
anna_t 13:25, 17 maj 2016

eee_taam napisał(a)
mnie te krzesła tez nie wzruszają ...przynajmniej narazie ...choc widzialam taki bujak ten pełny z podłokietnikami ...wyscielany w srodku- tapicerka cos ala miś...to nad takim wyścielanym krzesłem bym się zastanowiła ...bo te zwykłe beda zimne o poranku ...i nie tylko

teraz mam skórzane krzesła tez zimne w odbiorze i nam to wogóle nie przeszkadza. akurat tym sie nie przejmuję tylko te nogi mnie teraz zastanawiają..
ja zawsze muszę wejść w szczegół i narobic sobie zagwostek :/
karolina_rg 13:29, 17 maj 2016

widzę że odnalazłabym się u Ciebie w domu, bo klimat jak i u mnie

te krzesła są popularne jak dla mnie tylko w sieci
na żywo u nikogo znajomego nie widziałam ich osobiście

jeśli masz dużo miejsca przy stole to szła bym w te z bokami, bo są ładniejsze i ciekawsze
anna_t 13:34, 17 maj 2016

o hej dawno Cię nie było
muszę sobie sprawdzic ich wymiary i jakby tu pasowały wielkością i chyba w nie wejdę