No właśnie ja też dokupiłam teraz wiosną jednego graba fastigiatę i wydawało się, że za chwilę będą już liście a tu doopa cały czas stoi w miejscu ... jedyne pocieszenie, że pan uwzględni reklamację i wymieni mi na zdrowy egzemplarz
teraz na goły korzeń za późno, Aniu jak odbierzesz zamówione jeżówki z bylinowego to cykniesz mi fotkę? jestem ciekawa jak wyglądają sadzonki, może bym coś zamówiła od nich
z rabatą jeszcze nie
ale plac pod huśtawkę już wytyczony, ziemia wybrana... jak się uda to w przyszłym tyg mężo zainstaluje obrzeża i kostkę położy... wtedy dopiero wytyczy mi obrzeża tych rabat po bokach
Trampolinę mieliśmy taką 3,12 albo 3,6 niestety w sierpniu jak była u nas wichura, to poleciała z podwórka jakieś 1,5 km i cała rozwalona, zbieraliśmy w częściach i już nie da się tego użyć, nie wiem czy drugą będziemy kupować, bo musielibysmy pobyśleć o stabilnym zamocowaniu jej.
Ale taka 3,12 dla 3 dzieci jest jak najbardziej ok, tylko trzeba uważać, znam przypadek, że dziecko kawałek języka sobie odgryzło podczas skakania :-/