Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 08:18, 22 maj 2016

elmagra napisał(a)
Ja też myślałam o placu zabaw ale boję się ze już powoli za późno. Młody w tym roku 10 lat.

oj to myślę że tak, ja tak z obserwacji widzę żeu znajomych juz wtedy srednie zainteresowanie placem. bardziej moze jakis domek, baza, kryjówka
ren133 08:32, 22 maj 2016

O dyskusji na temat trampoliny poczytałam ... też mieliśmy trampolinę średnicy ponad 3m ... ale to już zamierzchłe czasy Pozdrawiam niedzielnie
anna_t 08:34, 22 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Ja na osiedlu mam sporo dzieci i pełno trampolin w okolicy, więc moje nie mają. Moje mają plac zabaw z huśtawkami i zjeżdżalnią i basen 4,5 metra średnicy
Zastanawiałam się nad trampoliną, ale ostatnio przeczytałam artykuł o szkodliwości i nie kupię Jak sporadycznie u sąsiadów korzystają to ok, starczy im. Tylko sama nie skacz, bo w tym artykule było napisane, że trampoliny są szczególnie szkodliwe dla kobiet i ich narządów, które podczas tego skakania się obluzowują i mogą się uszkodzić

dobrze nie będę korzystać z trampoliny i wogóle to chyba narazie się wstrzymam..
anna_t 08:35, 22 maj 2016

ren133 napisał(a)
O dyskusji na temat trampoliny poczytałam ... też mieliśmy trampolinę średnicy ponad 3m ... ale to już zamierzchłe czasy Pozdrawiam niedzielnie

miłej niedzieli Renia pogoda dopisuje
Filemon24 08:40, 22 maj 2016

anna_t napisał(a)

oj to myślę że tak, ja tak z obserwacji widzę żeu znajomych juz wtedy srednie zainteresowanie placem. bardziej moze jakis domek, baza, kryjówka

teraz to dzieci tak szybko dorastają.. zresztą sama ze swojego dzieciństwa pamiętam, że jak się już miało 12 lat to interesowały nas już zupełnie inne rzeczy niż bawienie sie na placu zabaw
elmagra 10:23, 22 maj 2016

Mój syn z towarzystwem swoim to najbardziej lubią iść w łąkę niedaleko. Jedynie czasem z nudów wejdą młodszej do piaskownicy. No ale basen u nas to mus na ten rok. Mam tylko nadzieję że okoliczne dzieci ograniczą się do swoich własnych basenów...
jankosia 10:27, 22 maj 2016

elmagra napisał(a)
Mój syn z towarzystwem swoim to najbardziej lubią iść w łąkę niedaleko. Jedynie czasem z nudów wejdą młodszej do piaskownicy. No ale basen u nas to mus na ten rok. Mam tylko nadzieję że okoliczne dzieci ograniczą się do swoich własnych basenów...

Uwierz mi: nie ograniczą się U nas dzieciaki w samych kostiumach biegają od domu do domu. Ten ma duży basen, ten oprócz basenu kota, a tamta zjeżdżalnię wodną - każdy powód jest dobry żeby zmienić miejscówkę
ewa004 11:01, 22 maj 2016

Wszystkiego można się u Ciebie nauczyć
Luteczka 11:06, 22 maj 2016

A u nas jest trampolina i moja córka z koleżankami bardzo lubią skakać, na plac zabaw to raczej za stare mam dzieci, jedynie jeszcze myślałam o huśtawce bo to dla starszych i młodszych, no i obowiązkowo rozstawiamy basen. Sama lubię po pracy wskoczyć i zrobić kilka kółek w orzeźwiającej wodzie
anna_t 11:46, 22 maj 2016

Filemon24 napisał(a)

teraz to dzieci tak szybko dorastają.. zresztą sama ze swojego dzieciństwa pamiętam, że jak się już miało 12 lat to interesowały nas już zupełnie inne rzeczy niż bawienie sie na placu zabaw

dokładnie, potem będę druty kolczaste zakładać co by je utrzymać na tyłku