Dominika zamysl mialam taki zeby w przedogrodku dać te brzozy z trawami i kulkami i jakimis kwitnacymi, potem przechodzilo by to dalej w bylinowke nawiazujaca do bylin z brzóz, potem jest plac zabaw i dalej chce rabatę z hortensjami. i mysle jeszcze nad drzewem przy tarasie bo dziewczyny mnie tu slusznie zaalarmowaly ze w lato sie na nim bede gotować. i moze znowu brzozy?to by bylo to nawiązanie :/ niewiem..
Kasia no własnie gdzie..znasz moze jakies inspirki z grabami czy innymi kolumnowymi w skarpetach?
ja to ze swoim ogrodem idę na żywioł a co tam ogrodem się trzeba przede wszystkim bawić.....
analizuje rabatki itp ale trzeba mieć też do tego dystansu może też z tej strony na to spójrz.
Dominika taki ogolny plan, szczegółowo to póżniej bedę mysleć. na czerwono zaznaczylam miejsce-przedogródek o ktorym teraz dumam..i druga rzecz która nie daje mi spokoju to drzewo/a przed taras bo mam od południa
Anita wiem może powinnam wyluzować, mój eM to ma dopiero podejście "jak nie teraz to za dwa lata, na spokojnie" dla niego to może byc sama trawa