Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 14:40, 30 sie 2016

Makusia napisał(a)
ale Ty masz stipę!!! No warkocze tylko pleść! A róże takie zdrowiutkie- zazdraszczam!

ze stipa mam obserwacje takie że trzeba ją jak najszybciej do gruntu przesadzać. wtedy rusza jak szalona! ja też ją kocham..
anna_t 14:41, 30 sie 2016

yolka napisał(a)
Dzidek futro ma już przetrzepane

Zakupy widziałam - te czerwonawe długie to trawa red baron? Jeśli chcesz więcej to daj znać (u mnie, bo u Ciebie mogę pominąć, niestety nie jestem już nigdzie na bieżąco)wiosną mogę Ci odkopać, teraz już ryzyko, jedynie ukorzenione w doniczkach.

Placki też widziałam ):

Jola czerwone długie...niewiem... kiedys kupowałam red barona ale to w maju było, aż takich zaległości chyba nie masz
dziekuję za propozycję, jak będzie potrzeba to się zgłoszę
miło że zaglądasz
anna_t 14:43, 30 sie 2016

Monka napisał(a)
Ania super te rabaty cudo

dzięki
lojalna_ 14:43, 30 sie 2016

Rozankowo sie zrobiło to sie cieszysz )) jaki zaopiekowany kotek )))))hihihi
anna_t 14:44, 30 sie 2016

czyzykowa napisał(a)
Aniu extra rabatki Różyczki takie ładniutkie i już całkiem spore

witaj Dominika nie widziałam Cie wcześniej u mnie fajnie że Ci sie podoba
ZieloneWrota 15:49, 30 sie 2016

anna_t napisał(a)

hej Agatko musisz na żywo obejrzeć, ja zdjęcia robię kiepskie
[/q
Dziękuję za zaproszenie, mam tyle zaległości w wielu dziedzinach, z AgatąP. kawę przekładam już o któryś tydz. ale obiecuję poprawę , jeszcze tylko zrealizuję mój plan zawodowy, właśnie dostałam zielone światło, muszę się przyłożyć, marzenia się spełniają , czekałam na to światło zbyt długo więc rozumiesz . Pozdrawiam ale w Skierniewicach będę.
AgataP 18:37, 30 sie 2016

Kociroś świetny, powoli myślę o drugim, by starszy nauczył wszystkiego... niczym Bonifacy Filemona
anna_t 19:39, 30 sie 2016

ZieloneWrota napisał(a)

to super, spotkamy się i nadrobimy zaległości
anna_t 19:41, 30 sie 2016

AgataP napisał(a)
Kociroś świetny, powoli myślę o drugim, by starszy nauczył wszystkiego... niczym Bonifacy Filemona

tylko czy ten będzie miał czego nauczyc..jak sprawic aby polował? M jest bezlitosny i nie pozwala go karmić bo ktos mu powiedział że wtedy nie bedzie mu sie chciało polowac
szkoda mi go i go podkarmiam jak M w pracy ale może ma rację?
Filemon24 19:51, 30 sie 2016

anna_t napisał(a)

tylko czy ten będzie miał czego nauczyc..jak sprawic aby polował? M jest bezlitosny i nie pozwala go karmić bo ktos mu powiedział że wtedy nie bedzie mu sie chciało polowac
szkoda mi go i go podkarmiam jak M w pracy ale może ma rację?

Chyba żartujecie nie karmicie kota? i to takiego małego? przecież to jeszcze dziecko to tak jakby wymagac żeby twoje córki poszły do pracy zarabiać. Nie bierze się kota tylko po to żeby na myszy pol0wał zwierzaka się bierze po to żeby miał dobry dom i żeby go kochać - na prawde nie podoba mi sie takie podejście :/
w dodatku kot nie poluje z głodu tylko z przyjemności i to wszystko zalezy od jego instynktu u mnie np Lusia nie poluje na myszy po prostu nie lubi a ja nie będę kota głodzić i zmuszać, może oddajcie komuś tego kota jest jeszcze mały znajdzie dom.