Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Monka 22:23, 29 sie 2016

Ania super te rabaty cudo
czyzykowa 05:04, 30 sie 2016

Aniu extra rabatki Różyczki takie ładniutkie i już całkiem spore
hindsight 09:32, 30 sie 2016

Stipę kocham, ale odstrasza mnie skutecznie słabe zimowanie i wysiewanie się. Może kiedyś....
Kasya 09:37, 30 sie 2016

hindsight napisał(a)
Stipę kocham, ale odstrasza mnie skutecznie słabe zimowanie i wysiewanie się. Może kiedyś....

no ale wysiewanie sie to "+" stipy nigdy za duzo, jest sliczna
anna_t 14:29, 30 sie 2016

Magda70 napisał(a)

haha...ale za szczęsliwy to chyba raczej nie jest

ps. ale masz chwastowisko róż

Jak tylko widzi małą to zwiewa
chwastowisko...no wiesz to juz nie szczepionka Ty chyba jesteś podłączona pod kroplówke anty-różaną!
widziałam fotorelacje ze spotkania na nowej działce, fajnie masz...takie miejsce na wypad na szybko. super
anna_t 14:32, 30 sie 2016

AgataP napisał(a)

no jak się pięknie zrobiło czym chcesz wypełniać rabatę ?
ja aktualnie przed wyborem molinii stoję, nie wiem czy Anety nie odwiedzę z trawkami

wypełniać będę kolejnymi różami poza tym rozplenic małych tam sporo i mam nadzieję że stipa się wysieje
kurcze kupiłabym u niej ml i gracki ale boję sie je jeszcze sadzić, za późno juz chyba. w tamtym roku sadziłam rozplenice pod koniec sierpnia to z 5 mam 1...

anna_t 14:33, 30 sie 2016

ZieloneWrota napisał(a)
No no warto było czekać, piękne zestawienia teraz tylko czekać jak się zagęszczą , cieszy oko, wena Ani cudownie zaowocowała gratulacje , pozdrawiam

hej Agatko musisz na żywo obejrzeć, ja zdjęcia robię kiepskie
anna_t 14:35, 30 sie 2016

yolka napisał(a)
Dzidek futro ma już przetrzepane

Zakupy widziałam - te czerwonawe długie to trawa red baron? Jeśli chcesz więcej to daj znać (u mnie, bo u Ciebie mogę pominąć, niestety nie jestem już nigdzie na bieżąco)wiosną mogę Ci odkopać, teraz już ryzyko, jedynie ukorzenione w doniczkach.

Placki też widziałam ):

Jola czerwone długie...niewiem... kiedys kupowałam red barona ale to w maju było, aż takich zaległości chyba nie masz
dziekuję za propozycję, jak będzie potrzeba to się zgłoszę
miło że zaglądasz
anna_t 14:38, 30 sie 2016

Filemon24 napisał(a)
Skarpy super ciekawe jak to będzie wyglądało w kolejnym sezonie jak się rozrosną roślinki

własnie zastanawiam się czy tam nie dosadzić kulek danica bo mam parę ze zima nudno nie bylo ale nie wiem jak bardzo rozrosnie się the fairy...skarpa szeroka na około 2 m, zmiesci się tam coś jeszcze?na gorze jest lawenda, na dole na obwódce kocimietka i w srodku róże..?
anna_t 14:39, 30 sie 2016

kasja83 napisał(a)
Aniu busz Ci się zrobił. Trudno uwierzyć, że ogród to młode dzieło. A co będzie za parę lat?
Kot widzę w dobrych rękach

za parę lat bedzie mniej chwastów do wyrywania myślę
ja też zaskoczona jak różanka bujła a wtykałam na nią co tylko miałam czy dostałam