Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Filemon24 10:22, 11 wrz 2016

z róż polecam cię róże pastella - piękna zdrowa do tej pory! ( fakt pryskałam chemią ale np pashminie nawet chemia nie pomogła - deszczowe lato dao im w kość )
Marta 22:40, 11 wrz 2016

anna_t napisał(a)
oj tak Marzena to różane guru
A ja właśnie w Kutnie jestem.kupiłam heidi klum, pomponelle i pastele czyli wszystko spoza listy! :/

Fajne zakupy
Pomponellę i Pastellę też mam i jestem zadowolona. Pastella kwitnie niemal bez przerwy, teraz zaczyna chorować, ale w poprzednich latach nie chorowała, Pomponella zdrowa, a nie stosuję chemii.

Polecam jeszcze Leonardo da Vinci, też nie choruje, powtarza kwitnienie i ma fajne ciemnozielone liście, chyba najładniejsze z wymienionych róż.
Monka 07:53, 12 wrz 2016

Ania masz priv
anna_t 10:30, 12 wrz 2016

Anita kupiłam pastelle oby zdrowa była jak piszesz bo ja znowu doła łapię, zauważyłam dzisiaj maczniaka prawdziego na louis odier prysnąć Topsinem czy juz nie ma sensu?

Marta liczyłam na więcej zdobyczy, troszkę rozczarowana jestem. ale kupiłam 2 róże z mniej znanej szkółki w Łasku taniej niz te same w rosarium więcej odmian z mojej listy chciejstw nie było...jak w sobotę w Skierniewicach nic nie kupię to w październiku robię zamówienie internetowe..trudno..

Monika odpisałam a co z zakupami hemoglobiny, siarki i mączki?robimy razem?
Monka 10:35, 12 wrz 2016

anna_t napisał(a)
Anita kupiłam pastelle oby zdrowa była jak piszesz bo ja znowu doła łapię, zauważyłam dzisiaj maczniaka prawdziego na louis odier prysnąć Topsinem czy juz nie ma sensu?

Marta liczyłam na więcej zdobyczy, troszkę rozczarowana jestem. ale kupiłam 2 róże z mniej znanej szkółki w Łasku taniej niz te same w rosarium więcej odmian z mojej listy chciejstw nie było...jak w sobotę w Skierniewicach nic nie kupię to w październiku robię zamówienie internetowe..trudno..

Monika odpisałam a co z zakupami hemoglobiny, siarki i mączki?robimy razem?

Możemy robić razem, ale ja trochę później , jak się spotkamy to wyjaśnię
Makusia 10:36, 12 wrz 2016

Dzień dobry
Czosnki widzę wszędzie- co w nich jest, że tak urzekają? W każdym razie mam i ja
anna_t 10:45, 12 wrz 2016

Monka napisał(a)

Możemy robić razem, ale ja trochę później , jak się spotkamy to wyjaśnię

ok to pogadamy w sobotę
anna_t 10:47, 12 wrz 2016

Makusia napisał(a)
Dzień dobry
Czosnki widzę wszędzie- co w nich jest, że tak urzekają? W każdym razie mam i ja

mi się podobają takie kulki na łodygach poprostu tulipany mi się kojarzą z babcinymi ogródkami. niewiem jakoś wrażenia na mnie nie robią...
anna_t 12:44, 12 wrz 2016

Święto róż w Kutnie

anna_t 12:46, 12 wrz 2016