Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

nawigatorka 23:06, 21 paź 2016

anna_t napisał(a)

nie przejmuj się, planuję niebawem zamknąć watek i na wiosne otworzyc nowy. ten to mam wrazenie jest zbieranina moich błędów i non stop zmieniających sie wizji. dopracuje w nim projekt i w nowym powinno byc juz czytelniej, powinno

to co piszesz o asymetrii to naprawde juz dla mnie wyzsza szkoła jazdy, świetne miałas te studia!
myslisz że będzie dobrze jesli kostki będa różnej wysokości?
jakbyś je rozrzuciła na trawniku? może częśc z grabu zrobić zeby zmiennośc była gdy listki zgubią? no dobra chyba juz płynę............
już się wystraszyła że wątek zamykasz.ale jeśli będzie nowy to ok
Studiabjak studiabale specjalność fajna t bardziej że bardzo mi ona pasowala. Zresztą nadal to lubię i w ogrodzie się przydaje.
Pewnie że mogą być różnej wysokości.ale jeśli z reszty czyli traw bylin będzie "pstrokacizna" oczywiście w dobrym rozumieniu tego słowa to może lepiej by został sam cis
anna_t 23:10, 21 paź 2016

Ja żałuję że na budownictwo nie poszłam.baardzo... Czuję że powinnam nadzorować budowy.uwielbiałam to..
tulucy 23:26, 21 paź 2016

Może dwie odmiany cisa? Jest jakaś odmiana taka złocista bardziej. Chyba że mi się kompletnie pomieszało.

Iwk4 07:18, 22 paź 2016

Aniu, fajna ta gra w zielone
Niestety do jutra jestem na telefonie tylko.
W poniedziałek będzie komp
07:35, 22 paź 2016
Bogdzia napisał(a)

Jest tak abstrakcyjnie ze ja sie juz pogubiłam. Nie to ze mi sie nie podoba ale juz nie wiem czy to gra czy planowanie nadalPozdrówka.

tez sie pogubiłam ...za duzo kwadracików ..ale widze ze sa tacy co to pojmują ...tak wiec moze będzie sukces zwieńczony realizacją
anbu 07:45, 22 paź 2016

eee_taam napisał(a)

tez sie pogubiłam ...za duzo kwadracików ..ale widze ze sa tacy co to pojmują ...tak wiec moze będzie sukces zwieńczony realizacją

Ja w ogóle się dziwię, że są tacy co to pojmują
anna_t 08:49, 22 paź 2016

tulucy napisał(a)
Może dwie odmiany cisa? Jest jakaś odmiana taka złocista bardziej. Chyba że mi się kompletnie pomieszało.

teraz sadzę tylko część cisów, na wiosne kolejną partię to można to jeszcze usalić
anna_t 08:50, 22 paź 2016

Iwk4 napisał(a)
Aniu, fajna ta gra w zielone
Niestety do jutra jestem na telefonie tylko.
W poniedziałek będzie komp

Iwonka no problem, to w poniedziałek zagrasz?
anna_t 08:51, 22 paź 2016

eee_taam napisał(a)

jak za duzo kwadracików?? to ty decydujesz ile ich jest...
tulucy 08:52, 22 paź 2016

Tylko nie wiem, czy dwa rodzaje cisa nie zrobią "bałaganu", to chyba by zależało od doboru bylin.