Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 22:39, 29 gru 2016

nie laski menu juz nie zmieniam choć mój M się śmieje że jakieś za bardzo wege jest i na pizze pójdzie
AniMa 08:17, 30 gru 2016

Uwielbiam gin z tonikiem
Moja najszybsza sałatka to: paluszki surimi pokrojone w kostke, por pokrojony w paseczki(spażony gorąca wodą), pieprz cytrynowy, majonez + jogurt
Jak ktoś lubi owoce morza - polecam lekka i przyjemna
Druga szybka sałatka - pewnie połowa O. ja zna- obgotowane różyczki brokuła, ser feta - polane sosem czosnkowym i posypane podprażonymi wiórkami migdałowymi
Dominika11 08:19, 30 gru 2016

druga sałatka super

my objadamy się sałatką z makaronów chińskich - też dobra
AniMa 08:27, 30 gru 2016

Kiedyś uwielbiałam makaronowe sałatki, ale w pewnym momencie ktoś mnie nimi prze-uraczył i juz nie ten teges Skopiowałam przepis na ciasto pomarańczowe i sałatkę na krakersach
MirellaB 08:36, 30 gru 2016

Smakowicie bardzo, ale ja lubię konkretne jedzenie, a alkoholu nie piję. Mój eM od kontrahentów tyle różnego dostaje i wszystko stoi, jedynie na imprezy wystawiamy i zabieramy.
Na sylwestra mieliśmy iść do znajomych, ale Kuba jeszcze chory, ja nie wróciłam do sił, więc raczej w domu zostaniemy.
anna_t 11:52, 30 gru 2016

o tak sałatkie my też uwielbiamy z makaronów chińskich jeszcze nie robiłam, muszę spróbowac..
Mirella okopoczykowałam róże przed chwilą
u mnie dziś pieknie, słonecznie aż najchętniej bym ogrzewanie wyłaczyła. i to jest jedyny minus podlogówki ze nie warto wyłączać na jeden dzień..
wycięłam też werbeny i rudbekie, siewek mam pewnie miliony
AgataP 12:05, 30 gru 2016

anna_t napisał(a)
o tak sałatkie my też uwielbiamy z makaronów chińskich jeszcze nie robiłam, muszę spróbowac..
Mirella okopoczykowałam róże przed chwilą
u mnie dziś pieknie, słonecznie aż najchętniej bym ogrzewanie wyłaczyła. i to jest jedyny minus podlogówki ze nie warto wyłączać na jeden dzień..
wycięłam też werbeny i rudbekie, siewek mam pewnie miliony

Jak masz podłogówkę elektryczną to można
U mnie słonko od południa nagrzewa tak, że robię pstryk i mam ciepełko ze źródła odnawialnego
A poza tym to niezłe macie te przepisy, połowy nie znam a większości nie robiłam. Pora to zmienić.
Na Sylwestra w domu, mam dość po maratonie urodzinowo - świątecznym.
A na przegryzkę planuję jajka z sosem tatarskim, terrine z łososia, może klopsiki drobiowe w różnych smakach, jak będzie mi się chciało i wszystko.

Na ferie nie wyjeżdżam, bo kasa wciąż wypływa na wykończenie poddasza...
W styczniu znowu wykonawca wyciągnie łapę, akurat tyle by wyjechać na tydzień... no ale co zrobić...

Szczęśliwego Nowego Roku życzę Aniu

Kasya 12:07, 30 gru 2016

Jaka to salatka na krakersach ?
anna_t 12:23, 30 gru 2016

AgataP napisał(a)

Jak masz podłogówkę elektryczną to można
U mnie słonko od południa nagrzewa tak, że robię pstryk i mam ciepełko ze źródła odnawialnego
A poza tym to niezłe macie te przepisy, połowy nie znam a większości nie robiłam. Pora to zmienić.
Na Sylwestra w domu, mam dość po maratonie urodzinowo - świątecznym.
A na przegryzkę planuję jajka z sosem tatarskim, terrine z łososia, może klopsiki drobiowe w różnych smakach, jak będzie mi się chciało i wszystko.

Na ferie nie wyjeżdżam, bo kasa wciąż wypływa na wykończenie poddasza...
W styczniu znowu wykonawca wyciągnie łapę, akurat tyle by wyjechać na tydzień... no ale co zrobić...

Szczęśliwego Nowego Roku życzę Aniu

czy elektryczna czy wodna to jeden kit, nie opłaca się wyłączać bo podłoga nagrzana to zanim się wychłodzi to wieczór jest i znów więcej ciepła potrzeba.
Również udanego sylwestrowego przytulania
anna_t 12:23, 30 gru 2016

Kasya napisał(a)
Jaka to salatka na krakersach ?

kilka stron wcześniej była