Ta pierwsza mi się też podoba. Takie duże płyty możesz sama zrobić - wystarczy ramka z drewna i beton. Jest na pinterescie jak robić.
Wgłębnik jest dobry jak mieszkasz w kraju w którym mało pada, słońce mocno przygrzewa i musisz się trochę schować. U nas obawiam się że drenaże trzeba by robić bo po każdej ulewie bez dobrego odprowadzenia wody miałabyś jeziorko. U ciebie też chyba glina jest... ciężki temat
Menu sylwestrowe wymiata, my na ognisko idziemy i kociołek będzie na główne danie
Hej, smakowity tort. Z kuchni L. polecam keftades, pulpety w stylu greckim z pierwszej części. Teraz przymierzam się do miodownika, czy jakos tak.
Pozdrawiam i zapowiadam sie na odwiedziny w tym roku
A tu alkoholowo - daniowo się zrobiło
Ale uwielbiam takie tematy - zawsze się od Was Kobietki można czegoś nowego dowiedzieć
Na szczęście ja w tym roku w sylwka poza domem, więc tylko w inspiracjach zapisuję
Dziewczyny ale tu smakowicie ,mmmmmm . Ja sylwka w domu spędzam z M i córą . Posiedzimy do północy , obejrzymy fajerwerki i lulu . Coś ostatnio nie chce mi się nigdzie wychodzić a po tej bieganinie przedświątecznej mam ochotę odpocząć .
Czyli nie jestem sama Anka tu taki wypas urządza, że aż ślinotoku dostałam. A ja zrobię sobie jakąś sałatkę, makaron, kupię gin z tonikiem i spędzę miły wieczór z M. Jasio po fajerwerkach pójdzie spać, a Maryś jest u dziadków W sumie się cieszę, mam ochotę odpocząć
Ania, a roladę ze szpinaku i łososia robiłaś?
A mam jeszcze super przepis na sałatkę na krakersach Robiłam na Święta i poszła pierwsza jako nowość Tylko ja pieczarki podsmażyłam z cebulką i dałam 3 na 4 krakersy Wychodzi 12 krakersowych kanapko-sałatek
Chyba wypróbuję tą sałatkę z krakersami na Sylwka i to ciasteczko z pomarańczami ciekawe
od siebie mogę polecić sałatkę ze świeżego szpinaku z fetą i suszonymi pomidorami.