Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Milka 14:37, 08 sty 2016

Wszyscy chą oglądać zasłony, to i ja jak tam autko, juz odżyło, zima mija
Sebek 19:00, 08 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Przekopałam z 10 stron tam i z powrotem i zasłon nie zobaczyłam, a chciałam. Gdzie one są te przydługie?

Danusiu - usunąłem te zdjęcia, ale mam pomysł
Sebek 19:08, 08 sty 2016

Milka napisał(a)
Wszyscy chą oglądać zasłony, to i ja jak tam autko, juz odżyło, zima mija

Irenko - to do garażu nie mogę sie dostać, betonowa płyta przed nim się podniosła i blokuje drzwi Jeśli się nie obniży to jadę po kilof i będę się bawić

PS - mega mi się podoba Twój roześmiany awatarek
Zielona 19:08, 08 sty 2016

...lubię przydługie, pełzające po ziemi... I choć mam sufit na 2,75m i karnisz dość wysoko, to te szwedzkie mają taką długość, że i tak cudnie pełzają

Wiesz, czego w nich nie lubię? Koloru, który jest doskonałym greige w ciągu dnia, ale pod wpływem sztucznego światła zmienia się w regularny beż.
Ta tkanina musi być barwiona mieszanką z dużą ilością czerwonych barwników i sztuczne światło niestety je wydobywa. To na minus.
A oprócz długości lubię sposób ich zakładania na karnisz. (Nie akceptuję kółek przelotowych, szelek, ani widocznych żabek.)

Pozdrawiam
Sebek 19:08, 08 sty 2016

Widzę, że interesy się tu jakieś kręcą Pamiętajcie, że jako pośrednik należy mi się prowizja od transakcji

Dziewczyny - zrobimy sobie jeszcz kiedyś sesję Dzięki nim wiosna jakoś zawsze szybciej przychodzi Skoro o niej mowa to może nie czuć jej w powietrzu, ale śnieg za to zamienił się w błoto Latam na mopie 2 razy dziennie

Pozdrawiam Was mocno
Sebek 19:14, 08 sty 2016

Zielona napisał(a)
...lubię przydługie, pełzające po ziemi... I choć mam sufit na 2,75m i karnisz dość wysoko, to te szwedzkie mają taką długość, że i tak cudnie pełzają

Wiesz, czego w nich nie lubię? Koloru, który jest doskonałym greige w ciągu dnia, ale pod wpływem sztucznego światła zmienia się w regularny beż.
Ta tkanina musi być barwiona mieszanką z dużą ilością czerwonych barwników i sztuczne światło niestety je wydobywa. To na minus.
A oprócz długości lubię sposób ich zakładania na karnisz. (Nie akceptuję kółek przelotowych, szelek, ani widocznych żabek.)

Pozdrawiam

Marta - w takim razie masz inne, bo moje koloru nie zmieniają Chyba wiem o które Ci chodzi, ale właśnie ten ewidentny beżowy kolor mnie od nich odciągnął A kusiły mnie mocno, bo były przecenione
Zielona 19:16, 08 sty 2016

Mam je już długo i kiedy kupowałam, nie było innego koloru. Lecę na stronkę i.kei
Sebek 19:17, 08 sty 2016

Dokładnie 8 marca 2015 było u mnie tak

Sebek 19:19, 08 sty 2016

Byle do wiosny! Ani się obejrzymy i już bedzięmy sadzić stokrotki i wieszać wiosenne wianki
waldek727 19:25, 08 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Przekopałam z 10 stron tam i z powrotem i zasłon nie zobaczyłam, a chciałam. Gdzie one są te przydługie?

Ja ich Danusiu też nie zdążyłem zobaczyć, ale z tego co się orientuję to miały być z trenem lekko opadającym na podłogę. Mnie osobiście takie ułożenie zasłon bardzo się podoba z tym, że górą muszą być podciągnięte do samego sufitu i powinny mieć schowane żabki.