Topsin, signum, Topsin, signum - miałem jeszcze raz signum poleciec, ale chyba podzialalo. Będę pryskac znów prewencyjnie miedzianem jesienią i wiosną.
Na cylindrocladium buxicola (dobrze? ) zadziałal u mnie signum właśnie - zatrzymał grzyba.
czytam o bukszpanach .....moje tez po chemii.... te obwódkowe ruszyły ...ale z piec szt raczej bedzie do wymiany..... nie lubie chemii uzywac ...ale to chyba w tym stuleciu konieczne od czasu do czasu
Dobry fotograf z małpy zrobi kanarka Nie jestem fotografem, a tym bardziej dobrym fotografem - jednak wiem jak uchwycić swój ogród, by zakryć domy, słupy, skrzynki w tle i by wyglądał korzystnie Aktualnie połowa roślin zżołkła, jezowki po raz pierwszy się pochorowaly, gruby chorują, hortensje wypaliło i jeszcze dziury po rewolucji nie zarosly - na zdjęciach tego az tak nie widać - i dobrze
Czytaj wyżej. A na razie to dziś pogoda się ze mną droczy Szedłem sobie spóźniony na zajęcia - w jednej ręce telefon celem odszukania sali, w drugiej parasol. Dmuchnąl wiatr i na telefonie pokazały się krople. Gdy zorientowałem się, że jednak cos za szybko tych kropli przybywa popatrzyłem w górę i co? Góra od parasola zniknęła. Potem goniłem ja po chodniku... Został mi ino patyczek
Ogólnie mniej chemii stosuję niż kiedys, ale w tym roku za późno zareagowałem (kto by się tam przejmował paroma plamkami na liściach ) i wytoczyłem ciężkie działa Poskutkowało Pytanie na ile?