Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 15:06, 26 maj 2016

ryska napisał(a)
I to się nazywa prawdziwy księgowy: przeliczył, przeanalizował i wybrał najlepszą opcję.
Ode mnie dwa medale, jesteś niesamowita. Miłego dnia i odpocznij i podelektuj się pięknym podwórkiem

Renatko to samo powiedział mój sąsiad dla Ciebie również miłego dnia
gobasia 15:07, 26 maj 2016

Teren pod kostkę też sama przygotowałaś?

dokładam ,tez swoje achy i ochy ...supermenka z Ciebie

kamila66 15:09, 26 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja pierdziu co za kobieta Potwierdzasz tylko,że babeczki wszystko mogą Super wyszło i profesjonalnie i do domu się już nie nosi

To był cel priorytetowy aby do domu już nie nosić Sylwia znasz się na ciężkiej pracy Ty to nawet zimą nie odpoczywałaś. Odwiedziłam Cię kiedyś i widziałam zdjęcia z Waszego spotkania
kamila66 15:11, 26 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Kamila, no niesamowita jesteś
Bobowo wyszło Ale nie mogę zlokalizować jakoś tego domku przy drewutni, to nowy nabytek?

Dziękuję Aniu Ten domek do druga część garażu.
kamila66 15:14, 26 maj 2016

Katkak napisał(a)
Kama, jesteś moim bohaterem. Więcej nie powiem bo słów mi brak. A ja myślałam, że jestem kozak bo sama obrzeża zrobiłam .

Gdy byłam u Ciebie w odwiedzinach widziałam Twoje oczko, super wygląda. Kasiu Ty jesteś kozak może podjazdu nie ułożyłaś ale zrobiłaś mnóstwo innych rzeczy, których ja bym nie zrobiła, kreatywność to Twoje drugie imię
kamila66 15:21, 26 maj 2016

gobasia napisał(a)
Teren pod kostkę też sama przygotowałaś?

dokładam ,tez swoje achy i ochy ...supermenka z Ciebie

Teren pod to była najbardziej pracochłonna część, samo układanie na prostej powierzchni to był już pikuś Układałam pasami inaczej w pojedynkę się nie dało. Przy ostatnim pasie przed bramą było oberwanie chmury, nie mogłam skończyć w połowie więc zmokłam jak kaczka . Naszczęście taka niespodzianka zdarzyła się raz.
kamila66 15:34, 26 maj 2016

Z kostką jeszcze nie skończyłam, muszę ułożyć jeszcze w dwóch miejscach myślę, że jutro będzie finisz.
W ogrodzie jest niestety chwastowa masakra wysiało się w mega ilości "coś" na długiej łodydze tu po prawej stronie krzewuszki

Teraz Ogrodowo

Matka 15:34, 26 maj 2016

Poproszę o instruktaż, mam do zrobienia ścieżkę od chodnika do podjazduM się doprosić nie mogę, żeby mi ekipę przywlukł, może i ja się za to sama, jak Ty zabiorę?
kamila66 15:39, 26 maj 2016

kamila66 15:42, 26 maj 2016

Matka napisał(a)
Poproszę o instruktaż, mam do zrobienia ścieżkę od chodnika do podjazduM się doprosić nie mogę, żeby mi ekipę przywlukł, może i ja się za to sama, jak Ty zabiorę?

Matko pooglądałam trochę na youtube i przeczytałam porady pana na blogu. Odszukam i podeślę link
Jak sam chodnik to najlepiej zrobić obrzeża później tylko wypełniać środek Chodnik to będzie łatwizna
To był mój pierwszy filmik https://www.youtube.com/watch?v=qY-OEhPlIjE