Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

ag_zie 22:43, 28 maj 2016

O rany!!!!
Pięknie wyszło! Tylko tyle jestem w stanie powiedzieć! Podpisuję się pod wcześniejszymi - och i ach!!! Podziwiam Cię!
MirellaB 07:55, 29 maj 2016

Kamila jesteś niesamowita
Jestem pod wrażeniem Twojej odwagi do tej pracy. Zuch dziewczyna - brawo
zszywka 15:30, 29 maj 2016

Kostka wyszła super! Prawdziwa bohaterka domu! Nic tak nie cieszy jak fakt zrobienia czegoś samemu Podziwiam
kamila66 22:19, 29 maj 2016

Sylvana napisał(a)
Kamilko...zajrzałam i uśmiechnęłam się sama do siebie
że nie tylko ja jestem taka Zosia samosia....super Ci to wyszło - WIELKIE gratulacje
Zmiana kolosalna, od razu się zrobiło tak elegancko, porządeczek pod linijkę.
Szkoda tylko, że widoki sąsiedzkie nie są do końca zasłonięte przy drewutni - czemu tych tujek nie puściłaś do końca....tak ładnie wszystko wygląda - elewacja, posadzka, deski - i ten bajzelek za płotem?
Ogród piękny...te soczyste kolorki....
Uwielbiam Twoją tuje Whipcord...

Zanudzony kot jest przefajny

Sylwiuś dziękuję za miłe słowa jak oglądałam Twoje pierwsze foty to wiedziałam od razu, że jesteś mi bardzo bliska
Tych widoków za płotem nie widzę tzn. są ale ich nie dostrzegam. Wcześniej rosła tam ogromna jabłoń w jej miejsce już rośnie nowe drzewko.
Kot zdobył popularność
kamila66 22:23, 29 maj 2016

dominika_ napisał(a)
Ty Kamilko to jesteś super babka, mogłabyś spokojnie przeszkolić tego gościa z filmiku On widać kopie na łatwym terenie, jeśli Ty robiłaś wjazd, to kopanie z pewnością nie było takie proste jak na filmiku. U mnie bez ciężkiego sprzętu się nie obędzie.

Kochana bez sprzętu nie jest idealnie ale u nas wcale nie musi być w końcu wszystko mamy krzywe a gość zrobił fajny krótki instruktarz nie będziemy go poprawiać
kamila66 22:23, 29 maj 2016

dominika_ napisał(a)
Ty Kamilko to jesteś super babka, mogłabyś spokojnie przeszkolić tego gościa z filmiku On widać kopie na łatwym terenie, jeśli Ty robiłaś wjazd, to kopanie z pewnością nie było takie proste jak na filmiku. U mnie bez ciężkiego sprzętu się nie obędzie.
kamila66 22:26, 29 maj 2016

Warmia napisał(a)

Wow, jestem pełna podziwu dla Ciebie A kot jest przesuper

Marta jak na to patrzę, i na fotorelację to też czasem nie dowierzam, że to ja
kamila66 22:28, 29 maj 2016

Makao_J napisał(a)
O matko, ale mnie zabiłaś tą kostką. Jak nic swoją też poprawię sama. Poco płacić komuś kto znowu mi spaskudzi

Tak zrób Aniu cały czas o Tobie pamiętam, jak wrócę do ogrodu trzmielinkę podeślę
kamila66 22:31, 29 maj 2016

Anusia napisał(a)
Ostatnio przeglądałam wątki i pomyślałam o Tobie. Co Cię tak długo nie ma. A tutaj tyle pracy wykonałaś. Słusznie Kasia napisała: ' Jesteś moim bohaterem' Moim też! Jestem pod mega wrażeniem, naprawdę czapki z głów. Skąd bierzesz tyle siły Kamcia!

Skąd siła nie wiem dobrze, że jest Czasu nie miałam na nic, teraz muszę nadrobić zaległości w domu i ogrodzie
kamila66 22:33, 29 maj 2016

ag_zie napisał(a)
O rany!!!!
Pięknie wyszło! Tylko tyle jestem w stanie powiedzieć! Podpisuję się pod wcześniejszymi - och i ach!!! Podziwiam Cię!

Aguś dziękuję