Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 12:59, 22 wrz 2016

AniMa napisał(a)

To jesteś moja bohaterką. Wiem, gdzie sie udac po porady techniczne a od razu zastrzegam, że juz mi sie niecny plan w głowie zrodził....

Jak będę potrafiła odpowiedzieć służę radą
Milka 12:59, 22 wrz 2016

kamila66 napisał(a)

Irenko jakbym mogła nie znać Twojego pieska jestem zwierzęto lubna wiec, moje oczy wodzą za zwierzyną do kochania

ładna para z nich byłaby i potomstwo
Dominika11 13:28, 22 wrz 2016

ten dredzik wyglada obłędnie, moze się skuszę na niego w końcu

pokaż Kamilko jeszcze fotki z dredzikami z jakimi zestawieniami je wsadzałaś ???
kamila66 13:32, 22 wrz 2016

Milka napisał(a)

ładna para z nich byłaby i potomstwo

Milko ta z przodu to córka tej z tyłu
W potomstwo już nie wchodzę.
Obie wycięte, dookoła same suki przez co ruje miały częściej (podobno nazywa się to synchronizacja rui, bo to zwierzęta stadne) i nie mogłam się opędzić od małych pimpków, które przechodziły pod płotem.
kamila66 14:01, 22 wrz 2016

Dominika11 napisał(a)
ten dredzik wyglada obłędnie, moze się skuszę na niego w końcu

pokaż Kamilko jeszcze fotki z dredzikami z jakimi zestawieniami je wsadzałaś ???

Dominiko rabata z dredzikami jest do zmiany, mam ich tam 7 szt, teraz posadzone są na przemian z żurawkami.
Sama do końca nie wiem czego tam chcę, one czekają na swoją kolej raczej do wysiadki.
Ostatni pomysł to taki aby je przenieść obok ogniska. Problem z tą rabatą mam taki, ze żal mi jest tej irgi płożącej.
Na Gardenii kupiłam taką samą na pniu, czasami mam myśli aby ją tam dosadzić jak się połączą będzie wyglądać, ze tworzą całość.
Kiedyś krzyczałam help me ale nikt nie zareagował i tak sobie wygląda jak wyglądała (aktualnie irga urosła do skraju rabaty)

Ta na pniu ma w nogach rozchodniki i rozplenice
abiko 14:32, 22 wrz 2016

a ja się zastanawiam co to dredzik też mam.. i nie wiem gdzie go przesadzić bo mi się nie podoba
kamila66 15:05, 22 wrz 2016

abiko napisał(a)
a ja się zastanawiam co to dredzik też mam.. i nie wiem gdzie go przesadzić bo mi się nie podoba

Ja ją lubię W rzędzie kilka sztuk obok siebie wyglądałoby ładnie. Posadziłam je tam bo kiedyś śnieg połamał mi w tym miejscu bukszpany a ona nie jest łamliwa, jak trafiłam na O. to wiele się zmieniło i ta rabata też musi
Zana 18:55, 22 wrz 2016

kamila66 napisał(a)

Czy to żółte drzewko (wiąz) tam był? Jeżeli tak to sorki za pytanie, ale czasami mi się pitoli co u kogo gdzie jak jest. A to z prawej wygląda jakby miało te czerwone kwiatki przyklejone. A poza tym cudne fotki. A ja lubię Twój skalniaczek.
Anda 19:00, 22 wrz 2016

Ladnie masz na rabatach, taki porzadek. Dredzik smieszny jest Pomoca przy kompozycjach zimozielonych sluzyc nie moge, bo nie mam talentu w tym kierunku. Ale gdybys kiedys chciala jakis misz-masz bylinowo-rozany zrobic to chetnie pomoge
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kamila66 19:17, 22 wrz 2016

Zana napisał(a)

Czy to żółte drzewko (wiąz) tam był? Jeżeli tak to sorki za pytanie, ale czasami mi się pitoli co u kogo gdzie jak jest. A to z prawej wygląda jakby miało te czerwone kwiatki przyklejone. A poza tym cudne fotki. A ja lubię Twój skalniaczek.

Spostrzegawcza jesteś Anulka Ten wiąz jest tam dopiero od jakiegoś czasu, wcześniej była tam młoda śliwa umbra.
To z prawej to róża na pniu ma wielkie jak dłoń kwiaty nie klejone