ja wiem, że on nie pasuje, tam są te linie proste i mnie z lekka wybiły z tego mojego chaosu i tak w ogóle to wysadziłam prawie wszystko z tej lewej rabaty (przy murku) była za niska, tą dużą rabatę wzdłuż płotu też przerabiam więc może wyjdzie dobrze jak nie będę przesadzać dalej
a tu przeprojektowany przedogródek prawa strona furtki
mam do przesadzenia 3 szmaragdy z pod domu i może trafią właśnie tutaj
Bo ja Aniu często jestem taki dorosły chłopiec, ale mi z tym dobrze i wspaniale się z tym czuję.
Poważnie przejść przez życie?
To nie dla mnie.
Ja odpowiedzialność łączę z uśmiechem na twarzy.
Kamiś Twój ogród ogromnie mi się podoba, bo nie jest taki "pod sznurek". Uważaj, żeby w tym całym naszym ogrodowym szaleństwie nie zgubić gdzieś po drodze swojego smaczku .
Przemyślałem na spokojnie, i nie chcę za bardzo psuć Ci Kamiś szyków, ale mnie dalej te globosy w Twoim ogrodzie i w tym miejscu nie leżą. To nie są rośliny do tego domu, do tego typu ogrodzenia i do nasadzeń już istniejących. Połaskocz może trochę Danusię, aby wyraziła na ten temat swoją opinię, to może łatwiej będzie ruszyć z miejsca dalej.
No chyba, że już postanowione i amen.
Drzewa przy płocie mam posadzone mniej więcej w tej samej odległości. I tu też tak chciałam je maksymalnie do niego zbliżyć nie bardzo mi to wychodziło. Nie wygląda to pod sznurek bo jeden jest tuż przy chodniku a drugi w rabacie. Ta nasza droga jest taka obskurna a dzięki wystającym poza płot drzewom jest ładniej