Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

Katkak 08:26, 17 lis 2015

Kamiś jak będzie padać to nawet dobrze dla tych sadzonych drzewek. Załóż jakąś kapotę i heja. Szkoda czasu, bo to jednak już połowa listopada i pasuje się sprężyć z sadzeniem, żeby ich nie przymroziło. Po posadzeniu może trochę liści im sypnij, żeby zabezpieczyć troszkę.
kamila66 08:37, 17 lis 2015

Katkak napisał(a)
Kamiś jak będzie padać to nawet dobrze dla tych sadzonych drzewek. Załóż jakąś kapotę i heja. Szkoda czasu, bo to jednak już połowa listopada i pasuje się sprężyć z sadzeniem, żeby ich nie przymroziło. Po posadzeniu może trochę liści im sypnij, żeby zabezpieczyć troszkę.

Kasiu
najgorsze jest to, że o 16 to już ciemno jest
wczoraj byłam u dentysty a dzisiaj muszę odebrać piekarnik ze sklepu, stary po wyłączeniu prądu już nie ożył
Bez piekarnika jak bez ręki bo ja sama piekę chleb i teraz głodujemy
Mala_Mi 08:42, 17 lis 2015

Krótki dzień wnerwia na maksa

Klony wybrane.... zakupy obejrzałam. U nas w szkółce był ten ambrowiec.. oj biłam się po łapkach aby nie przykleił się.
Katkak 08:42, 17 lis 2015

kamila66 napisał(a)

Kasiu
najgorsze jest to, że o 16 to już ciemno jest
wczoraj byłam u dentysty a dzisiaj muszę odebrać piekarnik ze sklepu, stary po wyłączeniu prądu już nie ożył
Bez piekarnika jak bez ręki bo ja sama piekę chleb i teraz głodujemy

Ale super, że sama pieczesz . Moja teściowa czasem piecze i jest przepyszny, samego go można jeść . Ale wyhacz pół godzinki, im wcześniej posadzisz tym lepiej, bo pogoda już niepewna.
kamila66 12:24, 17 lis 2015

Katkak napisał(a)

Ale super, że sama pieczesz . Moja teściowa czasem piecze i jest przepyszny, samego go można jeść . Ale wyhacz pół godzinki, im wcześniej posadzisz tym lepiej, bo pogoda już niepewna.

Postaram się to zrobić dzisiaj
Chleb jest super prawdziwy
kamila66 12:38, 17 lis 2015

Mam w planach posadzić gurecznika w tym miejscu, przed pokrywą

wcześniej myślałam, że będzie tutaj

aga_pe 13:10, 17 lis 2015

Zaglądam i witam się oficjalnie
sylwia_slomc... 13:25, 17 lis 2015

Pierwsze miejsce sadzenia bardziej mi się podoba miałby fajne tło z tych jałowców czy cyprysów czy co to tam jest, bez binokli nie widzę a tu przy pokrywie daj coś niższego co nie zasłoni tego fajnego pnia wierzby bo szkoda
I sadź bez wzgl na pogodę bo już na przyszły tydzień mrozik mówią......ja graby w deszczu sadziłam
kamila66 14:00, 17 lis 2015

aga_pe napisał(a)
Zaglądam i witam się oficjalnie

Zapraszam częściej
kamila66 14:05, 17 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pierwsze miejsce sadzenia bardziej mi się podoba miałby fajne tło z tych jałowców czy cyprysów czy co to tam jest, bez binokli nie widzę a tu przy pokrywie daj coś niższego co nie zasłoni tego fajnego pnia wierzby bo szkoda
I sadź bez wzgl na pogodę bo już na przyszły tydzień mrozik mówią......ja graby w deszczu sadziłam

Też tak pomyślałam, że tło fajne on taki ażurowy będzie ładnie tam wyglądał pooglądałam trochę grujeczniki na ogrodowisku i szkoda mi jest go w tłum roślin dawać.