Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

kamila66 20:25, 06 lut 2017

AnnaCh napisał(a)
Bardzo tęsknie już za takimi widokami A tymczasem u mnie z pół metra śniegu.
Super wyglądają te żurawki przy kulach, jak sałata

Aniu opisałaś je jak mój eMuś
Wiecznie mi się pyta: tobie się podoba ta sałata ?
kamila66 20:26, 06 lut 2017

Wendy79 napisał(a)
Teraz to i ja tęsknię, a Maciek sam projektuje rabatę z brzozami

Agnieszka musi mieć przecież swój udział
Jest bardzo zaangażowany
kamila66 20:28, 06 lut 2017

patrycja napisał(a)
najbardziej mi tęskno do truskawek i kwitnących wiśni

Patrycja ja to już nawet za wiśniami i porzeczkami tęsknię. W ciepłe dni jednak inaczej życie płynie
olga80 20:31, 06 lut 2017

oj jak mód na serce takie ciepłe piękne widoczki u mnie mróz i wiatr a śnieg brak
20:48, 06 lut 2017
Witaj Kamilo

Przejrzałam Twój wątek.Pracowita kobitka jesteś.
Wiertarka i te sprzęty też mi nie obce ale za bruk nie wzięłabym się to tym bardziej podziwiam Ciebie
Ogród masz ciut większy jak mój,widać ogrom zaangażowania,rabaty pięknie zagęszczone.
Ładnie formujesz iglaki,u mnie tez ich sporo no i dojrzałam przydaśki ogrodowe nawet sagan do ogórków,lubię je w ogrodzie
Drewutnia oryginalna.Fajne macie te dechy jako element przewodzący w ogrodzie.
Drewutnię mamy zamiar w tym roku zrobić.I podglądam na Twoją.
Ciekawe jak wierzba mandżurska będzie wyglądać jak zacznie wiosną odrastać.Mieliśmy dwie dosyć duże i obydwie zaatakowała bawełnica korówka ale w różnym odstępie czasowym.Musieliśmy je wyciąć bo nie dało rady ich uratować.
A synuś przeuroczy

Pozdrawiam
Ania
Bogdzia 21:03, 06 lut 2017

Miło się zrobiło po Twoich zdjeciach, truskawki, pomidorki , maleńkie ogóreczki i kwiaty , no i synus na bosaka w tym raju, cudnie.
kamila66 21:08, 06 lut 2017

olga80 napisał(a)
oj jak mód na serce takie ciepłe piękne widoczki u mnie mróz i wiatr a śnieg brak

Tereniu u mnie śniegu nie ma bardzo dużo ale jest. Dzieciaki mają ferie więc korzystają Za tydzień już może wszystko zniknąć
kamila66 21:19, 06 lut 2017

Aniaaa napisał(a)
Witaj Kamilo

Przejrzałam Twój wątek.Pracowita kobitka jesteś.
Wiertarka i te sprzęty też mi nie obce ale za bruk nie wzięłabym się to tym bardziej podziwiam Ciebie
Ogród masz ciut większy jak mój,widać ogrom zaangażowania,rabaty pięknie zagęszczone.
Ładnie formujesz iglaki,u mnie tez ich sporo no i dojrzałam przydaśki ogrodowe nawet sagan do ogórków,lubię je w ogrodzie
Drewutnia oryginalna.Fajne macie te dechy jako element przewodzący w ogrodzie.
Drewutnię mamy zamiar w tym roku zrobić.I podglądam na Twoją.
Ciekawe jak wierzba mandżurska będzie wyglądać jak zacznie wiosną odrastać.Mieliśmy dwie dosyć duże i obydwie zaatakowała bawełnica korówka ale w różnym odstępie czasowym.Musieliśmy je wyciąć bo nie dało rady ich uratować.
A synuś przeuroczy

Pozdrawiam
Ania

Aniu witam u siebie to formowanie iglaków przyszło mi trochę z przymusu. Wyjścia były dwa cięcie albo eksmisja.
Znam tego robaka o którym piszesz, bo zjadł mi dwie wierzby iwy. Mandżurskie na razie zdrowe, chodź podobno to krótkowieczne drzewa.
Nasza drewutnia to pierwsza drewniana konstrukcja w ogrodzie, stoi w złym miejscu bo powinna zmieścić za sobą kompostownik a zostawiliśmy za mało miejsca.
kamila66 21:20, 06 lut 2017

Bogdzia napisał(a)
Miło się zrobiło po Twoich zdjeciach, truskawki, pomidorki , maleńkie ogóreczki i kwiaty , no i synus na bosaka w tym raju, cudnie.

Bogdziu jak zaczęłam przeglądać dzisiaj zdjęcia to na widok niektórych robiło mi się błogo postanowiłam się tym widokiem podzielić
MirellaB 21:44, 06 lut 2017

Ja też tęsknię
Co mówili o tej chmurze? Niesamowite zjawisko.