Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W oflisowym ogrodzie

W oflisowym ogrodzie

inka74 06:56, 30 kwi 2017

Moje begonie, niestety nie te z wysiewu, bo te powschodziły i stanęły, muszą poczekać. Trafią na miejsce po tulipanach a akurat tam gdzie wymyśliłam begonie - wsadziłam tulipany późne.
kamila66 08:44, 30 kwi 2017

Warmia napisał(a)

Jakbym wiedziała, że tak będzie wiało, to też bym nic nie wystawiła. Opadów się spodziewałam, ale wiatr pojawił się nagle i po kilku minutach było po deszczu i wietrze.

Wiatr to taka franca, że przyjdzie zniszczy i pójdzie. U nas także wczoraj się pojawiał i znikał, zwłaszcza przed deszczem
kamila66 08:45, 30 kwi 2017

agnieszka_m napisał(a)
Piekna fotorelacja
I pogoda dopisała

Agnieszka miałam nadzieję, że dzisiaj także będzie słonecznie a tu klops chmury i ponuro
kamila66 08:50, 30 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudne zdjęcia wiosennego ogrodu Budkę dla ptaszków chyba w takim samym sklepie kupowałyśmyCiekawe czy ptaszkom się spodobają
Tego choróbska Wam Tobie i Kasi nie zazdroszczę ...paskuda

Sylwia nie wiem jak mam postąpić z ziemią w całości wymienić się nie da jedynie tylko część będę ją odgrzybiać i mam nadzieję, że to wystarczy.
W budce nikt nie mieszka wisi za nisko, za to na belkach przed wejściem lub na tarasie jest szał budowania gniazd. Ja mam tylko problem ze sprzątaniem bo żadne gniazdo tam się nie utrzyma
kamila66 08:51, 30 kwi 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Ten grad i deszcz dopadł mnie w Swarzędzu, jak chciałam dokładniej pobuszować w CO

Bardzo ładna wiosna u Ciebie Kami

Asiu czy mimo to udało się coś upolować?
kamila66 08:55, 30 kwi 2017

inka74 napisał(a)
Moje begonie, niestety nie te z wysiewu, bo te powschodziły i stanęły, muszą poczekać. Trafią na miejsce po tulipanach a akurat tam gdzie wymyśliłam begonie - wsadziłam tulipany późne.

Iwonko więc muszą poczekać jeśli na rabacie jest taki ruch
AsiaK_Z 08:55, 30 kwi 2017

kamila66 napisał(a)

Asiu czy mimo to udało się coś upolować?

Oj, wzięłabym wszystko. Zaopatrzenie, jak dla mnie super, ale nie kupiłam nic. We wtorek jadę na zakupy z ogrodowiskową, bezwątkową Koleżanką Lidką i rzucę się na ... nie wiem na co ale na pewno coś przytargam
kamila66 09:05, 30 kwi 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Oj, wzięłabym wszystko. Zaopatrzenie, jak dla mnie super, ale nie kupiłam nic. We wtorek jadę na zakupy z ogrodowiskową, bezwątkową Koleżanką Lidką i rzucę się na ... nie wiem na co ale na pewno coś przytargam

Ha ha widzę, że jesteśmy podobne
Wendy79 09:29, 30 kwi 2017

Kamila,o, a u nas słońce... I mogłoby tak pozostać
kamila66 10:46, 30 kwi 2017

Jedziemy do Wrocławia i 10 kilometrów od naszego domu także swieciło już słońce jest nadzieja na lepszą pogodę