Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród MUZY

Ogród MUZY

Margarete 23:00, 27 gru 2015

Agnieszko+Muzo, wielkie dzięki za miłe życzenia . Ja co prawda już poświątecznie zaglądam na forum ale nie mniej szczerze składam ci serdeczne życzenia noworoczne, udanego roku 2016 pomyślności w życiu i w ogrodzie

Przebiegłam kilka pierwszych stron twojego wątku i widzę że ogród masz imponujący, bogaty w ros liny, w kolory Widziałam duże bogate rabaty angielskie i śliczne azalie oraz rh....mieszkasz w ciekawym miejscu a sąsiedztwo zobowiązuje.. mam na mysli arboretum w Wojsławicach więc i u ciebie na pewno liliowców i rododendronów nie brakuje.
Będę zaglądać z zainteresowaniem
Pozdrawiam
Gruszka_na_w... 22:25, 28 gru 2015

Już po lekturze pierwszej strony wiem, że z przyjemnością będę zaglądać do Twojego ogrodu. Dobrze (a może szkoda), że to tylko dwadzieścia parę stron. Lece czytać! )
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
MUZA 19:28, 29 gru 2015

Kochani bardzo Wam dziekuje za piekne i wzruszające życzenia
Pszczelarnia 08:57, 30 gru 2015

"Sąsiedztwo zobowiązuje" - Muzo, czy Twój ogród jest też tak zaciszny i osłonięty wzgórzami jak wojsławicki?
MUZA 23:35, 30 gru 2015

Ewo moja wioseczka położona jest w kotlinie i w zasięgu kilku,kilkunastu kilometrów jestem otoczona lasami ,wzgórzami (od wschodu Niemczansko-Strzelińskimi) a od połnocnego-zachodu mam wspaniały widok na polski Olimp czyli górę Slęże. niestety nie mam takich warunków jak w Wojsławicach ale nie mogę narzekac na mikroklimat
MUZA 23:32, 31 gru 2015

Wszystkim życzę szczęśliwego Nowego 2016 Roku.
Agania 00:50, 01 sty 2016

Wzajemnie Agnieszko
Gruszka_na_w... 11:26, 01 sty 2016

Przeczytałam całość. Odkryłam, że "ogrodujemy" po sąsiedzku! Masz bardzo bujny ogród. Piękne róże. Spodobały mi się mebelki- fotelik i żeliwno-drewniane krzesełko.
Do siego roku Agnieszko! Oby wszystko w ogrodzie rosło jak na drożdżach. )
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 11:30, 01 sty 2016

Pszczelarnia napisał(a)
"Sąsiedztwo zobowiązuje" - Muzo, czy Twój ogród jest też tak zaciszny i osłonięty wzgórzami jak wojsławicki?

Ewo )))))))))))))))))))))))))Bo popadniemy w dożywotnie kompleksy i się zamkniemy w sobie.
Marga 22:23, 01 sty 2016

Muzo, bardzo dziękuję za życzenia
W Nowym Roku życzę Ci aby wszystko o czym marzysz Ci się spełniło

Masz piękne, zadbane rośliny w ogrodzie i z przyjemnością obejrzałam zdjęcia Będę zaglądać. Macham