Cześć, witajcie w nowym roku.
Ogrodowo nabyłam magnolie Laurę i dwa nowe rododendrony oraz jedną azalie ( Ich nigdy za dużo! )
Na razie planów ogrodowych na ten rok nie mam, ogólnie jeszcze nie wiem co to będzie u mnie ale mam nadzieje ze się ułoży…
Pokaże wam na razie moja wersje jeszcze roboczą rabaty z nowymi nabytkami, powstała ona w ciągu jednego dnia gdy byłam na urlopie 3 dniowym w domu. Będzie dopracowana jeszcze
Jeszcze prowizorka do ogarnięcia w ciepłe dni, ale myśle że jak na jeden dzień pracy nie ma najgorzej
Hmmm, tak patrzę na to zdjęcie i chyba w tym roku jak wrócę do domu to ogarnę to miejsce za magnolia bo nie wyglada to dobrze….

Były plany na wykorzystanie tych rzeczy ale jak wiadomo plany się zmieniają i jest znowu inna wersja

No cóż, kobieta zmienna jest
I teraz nowa niedokończona część długiej rabaty
I moja nowa powiększona rabata z jesieni 2020. Pamiętacie wieloryba? Ewoluował do fasoli
Troszkę muszę nad nią popracować jeszcze, ale wiem jedno na pewno… żegnam się z różami Bonica, niestety na moich piaskach nie daje rady ich utrzymać w dobrym stanie…

Posadzę na razie w doniczkach z kompostem i zobaczę co z nich wyrośnie… A w ich miejsce rozsadzę piwonie