Cześć po długiej przerwie!
U mnie wiele się pozmieniało w życiu, ale ogród jak najbardziej jest cały i zdrowy

Wiele prac „budowlanych” przede mną teraz, są wielkie plany ale czy wyjdą? Bardzo bym chciała… Na razie jestem w trakcie zarabiania i smutno mi że nie widzę na codzień ogrodu… No cóż, dobrze ze są zdjęcia
A teraz o ogrodzie
Po ostrej zimie myślałam że straciłam nowego rododendrona kupionego w zeszłym roku w O.. na szczęście odbił i jest teraz ładnym krzewem, bałam się o nowa rabatę i nowe magnolie ale wszystko jest w porządku. Czasem dobrze zostawić ogród i rośliny samym sobie, jeżeli maja przeżyć to to zrobią

Wszystko dostało trochę po tyłku ale jestem zadowolona z tego jak wyglada. W miesiąc musiałam ogarnąć całą masę chwastów, najgorzej było na nowej rabacie w starej sekcji… Teraz jest już czysto a ogród cieszy moja najbliższą rodzine a ja dostaje tylko co jakiś czas zdjęcia. Dobrze że mam dobrą duszyczkę która bardzo pomogła w ogarnięciu ogrodu wiosna kiedy mnie nie było, moja mama boi się ruszać roślin bo myśli ze może mi je niechcący załatwić, wiec tu wkroczyła dobra duszyczka! Dziękuje Ci raz jeszcze
A teraz kilka zdjęć
Tutaj jest rodek o którego się martwiłam