Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie

zawitka 09:38, 10 kwi 2016

Kasia czytałam o twoich buksach nie bój się ciąć one cudnie znoszą cięcie może któryś brzydko wyglądać jeden sezon ale potem wszystko się wyrówna .Jaką one mają cierpliwość do mego sekatora to tylko ja i one wiedza
danuta_szwajcer 10:22, 10 kwi 2016

U mnie też tak z tulipanami tylko botaniczne niezawodne Pozdrawiam
Juzia 10:28, 10 kwi 2016

Też mam same liście tulipanów
Sąsiadka nie chce wierzyć jak jej mówię, że nie będzie kwiatów....bo kupiła sobie 100 białych i w tamtym roku pięknie kwitły a w tym już nie widać główek.... biedna
Zana 11:54, 10 kwi 2016

Czytam u Już, że martwisz się o miskanty i rozplenice. Moje też jeszcze bez oznak życia, na razie nie panikę, jeszcze trochę wcześnie. Chociaż o rozplenice trochę się martwię, bo kupiłam w zeszłym roku odmianę viridescens, pięknie się kociła ciemnymi kłosami, ale one podobno one gorzej zimują, a ja ich w ogóle nie okryłam na zimę. Wczoraj zajrzałam na dwie godziny do mojego ogródka, ale przy tej pochmurnej aurze wszystko tak byle jak wygląda, że tylko się przygnębiłam. Prac zaplanowanych trochę jest, a pogoda taka beznadziejna.
Kasya 12:04, 10 kwi 2016

Zana napisał(a)
Czytam u Już, że martwisz się o miskanty i rozplenice. Moje też jeszcze bez oznak życia, na razie nie panikę, jeszcze trochę wcześnie. Chociaż o rozplenice trochę się martwię, bo kupiłam w zeszłym roku odmianę viridescens, pięknie się kociła ciemnymi kłosami, ale one podobno one gorzej zimują, a ja ich w ogóle nie okryłam na zimę. Wczoraj zajrzałam na dwie godziny do mojego ogródka, ale przy tej pochmurnej aurze wszystko tak byle jak wygląda, że tylko się przygnębiłam. Prac zaplanowanych trochę jest, a pogoda taka beznadziejna.

Wczoraj to jeszcze coś można byli robić a dzisiaj masakrycznie mokro
Rozplenice i miskanty mam od zeszłego roku dopiero i nie wuem jak to z nimi
Rośnie mi tylko little bunny ale widać ona bardzo wczesna
Juzia 12:08, 10 kwi 2016

Kasia....u nas zimno jeszcze!
Nie to co na śląsku

Miskanty i rozplenice jeszcze mają prawo spać
Makao_J 13:39, 10 kwi 2016

U mnie po miskantach i rozplenicy też nie ma śladu. Ale raczej jeszcze za wcześnie.

Muszę zaopatrzyć się w seslerię bo u dziewczyn już puściła. Tak jak trzcinnik. One wcześnie zaczynają.
jolanka 15:19, 10 kwi 2016

Też przyglądam się swoim trawkom, jest ich na razie niewiele, ale niektóre mam zamiar dzielić - będzie więcej

Planuję nową rabatę, gdzie będzie ich trochę.
Mary 21:09, 10 kwi 2016

U mnie nawet Little Bunny siedzi cicho. Obejrzę ją jutro jeszcze raz...
JoannA 21:16, 10 kwi 2016

U mnie miskanty i rozplenice też nie dają znaku życia.
Daj im trochę czasu, u nas one późno startują.