Aniu, muszę to napisać, że bardzo żałuję......... że już nadrobiłam Twój wątek od deski do deski

Stanowczo mi za mało!! HIHI

Cudowny masz ogród, świetnie, że wrzucasz tyle zdjęć, a masz co pokazać. Do tego pięknie rozplanowane, czyściutko, kanciki bomba, róże szaleją.
I powiem, że druga rzecz, której żałuję, to że większość musiałam czytać z doskoku (np. usypiając dziecko skitrana z telefonem pod kocem, żeby światło mu nie przeszkadzało

) i nie porobiłam na bieżąco notatek. Chociaż trochę info o różach udało mi się spisać

Więc czasem podpytam na pewno o to o czym już pisałaś, ale nie sposób wszystko znaleźć przez wyszukiwarkę. Dlatego proszę o cierpliwość
Już wiem, że wykorzystam jedno z połączeń tulipanowych, bo miałam akurat problem co zrobić z tą odmianą a Ty mi ją na tacy podałaś w pięknej formie

(Queeny z Dolls Minuet).
Jeszcze takie pytanko:
Kiedy po raz pierwszy w sezonie tniesz cisy? Ja formuję 2 kule posadzone w czerwcu i mam gotowe 2 stożki wsadzone jesienią. Czy powinno się skorygować co nieco zanim zaczną się nowe przyrosty czy dopiero jak nowe przyrosty ściemnieją?