Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

kasja83 10:59, 19 gru 2016

Makao_J napisał(a)

Mam ubraną. Wyszła na bogato ale nie pokażę bo lampek za mało kupiliśmy. Jutro spróbuję dokupić to opfocę.

To aż się boję-jak piszesz, że lampek zabrakło
Makao_J 11:17, 19 gru 2016

No dobra. Skończyłam.

Filemon24 11:34, 19 gru 2016

Makao_J napisał(a)

Ja idę na Kopernika do Centaura. Obsługa świetna i to jeden z dwóch polecanych najlepszych gabinetów. Drugim jest ten na Długiej ale tam mi nie po drodze.

O tym na Wólce to nic dobrego jeszcze nie słyszałam ale to Twoja decyzja.

Dwa razy nam uratowali psa a było już z nim na prawdę tragicznie w dodatku gdzie indziej nie pomogli! Filemona kastrowałam na Długiej i wydali mi zwierzaka nie wybudzonego z narkozy co ponoć jest niedopuszczalne. Na Wólce kotki po sterylizacji były do odbioru na drugi dzień a nie od razu po zabiegu. Złego słowa nie mogę powiedzieć o tej lecznicy a Pani właścicielka jest super kobietą widać, że kocha zwierzęta ma do nich fantastyczne podejście i pomaga również bezdomnym kotom znajdując im dom.
11:46, 19 gru 2016
Aniu pięknie ci choinka wyszła
Anda 12:02, 19 gru 2016

Piękna, klimatyczna choinka
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
leon60 12:28, 19 gru 2016

cudna w bieli
Mixtoorka 12:30, 19 gru 2016

Pięknie! Lubię bardzo choinki w bieli
Makao_J 12:42, 19 gru 2016

Filemon24 napisał(a)

Dwa razy nam uratowali psa a było już z nim na prawdę tragicznie w dodatku gdzie indziej nie pomogli! Filemona kastrowałam na Długiej i wydali mi zwierzaka nie wybudzonego z narkozy co ponoć jest niedopuszczalne. Na Wólce kotki po sterylizacji były do odbioru na drugi dzień a nie od razu po zabiegu. Złego słowa nie mogę powiedzieć o tej lecznicy a Pani właścicielka jest super kobietą widać, że kocha zwierzęta ma do nich fantastyczne podejście i pomaga również bezdomnym kotom znajdując im dom.

No widzisz? Dobrze wiedzieć. Cieszę się w takim razie że na Długą mi nie po drodze. Zobaczymy w takim razie co będzie na Kopernika. Na razie jestem zadowolona. Przemiły wet i sympatyczna żona. Od razu zareagował jak weszłam z kociakiem. Poza tym tam cały czas siedzi ten starszy łysawy wet z dawnego Centaura a to bardzo doświadczony i konkretny lekarz.
Nie długo może otworzy się gabinet na Zachodniej to będę miała całkiem blisko

Dzięki za info
Makao_J 12:46, 19 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)
Pięknie! Lubię bardzo choinki w bieli

Anda napisał(a)
Piękna, klimatyczna choinka

leon60 napisał(a)
cudna w bieli

MonikA napisał(a)
Aniu pięknie ci choinka wyszła

Dziękuję. Ciesze się że Wam się podoba.

Mam jedynie niedosyt że to sztuczna. Jednak jak ją ubierałam to widać było że długo już nie posłuży bo gałęzie już się rozpadają. Więc może kiedyś zawita u mnie żywa jodełka
iwka 13:02, 19 gru 2016

Aniu piękna wyszła choinka jak z pinteresta normalnie, bardzo mi się podoba