Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 21:01, 30 gru 2016

Anda napisał(a)
Świetne zmiany

Dzięki
Makao_J 21:02, 30 gru 2016

JoannA napisał(a)
Super takie podsumowanie sezonu, zmiany ogromne. Aż się dziwię jak taka drobna osóbka jak Ty tak świetnie sobie radzi z ogrodem. Bo musisz przyznać, że praca w ogrodzie do lekkich nie należy.
Pozdrawiam serdecznie

Oj praca w ogrodzie jest bardzo ciężka.
Jakoś to ogarniam. Powolutku byle do celu. Nie próbuję robić wszystkiego od razu żeby organizmu nie przeforsować.
Karol99 09:05, 31 gru 2016

Super zmiany. Podziwiam Twoja kolekcje róż. Zabezpieczalas juz swoje? U mnie przymrozki maksymalnie do -3 i nie wiem co robić.
jolanka 10:31, 31 gru 2016

Aniu, wspaniale rzeczy zrobilas w tym roku. Podziwiam
Udanego Sylwestra
Filemon24 10:50, 31 gru 2016

Zmiany zdecydowanie na plus ja w przyszłym roku stopuje mam zamiar dokończyć to co nie skończyłam w tym roku i żadnych nowych rabat już nie będę robić.
Makao_J 13:32, 31 gru 2016

Karol99 napisał(a)
Super zmiany. Podziwiam Twoja kolekcje róż. Zabezpieczalas juz swoje? U mnie przymrozki maksymalnie do -3 i nie wiem co robić.

Nie okrywałam swoich róż. Tylko kopczyki porobiłam. Jest taka pogoda że trzeba by co chwila przykrywać je lub odkrywać bo temperatura skacze. Co będzie to będzie. Mam nadzieję że wszystko przetrwa.

Kolekcja róż jest jeszcze mała i raczej nie mam rarytasów ale to może się zmienić.
Makao_J 13:34, 31 gru 2016

jolanka napisał(a)
Aniu, wspaniale rzeczy zrobilas w tym roku. Podziwiam
Udanego Sylwestra

Dzięki Jola. Pracy faktycznie w tym roku zrobiliśmy najwięcej. Jednak przed nami jeszcze więcej Muszę w końcu ścieżki porobić.
Makao_J 13:36, 31 gru 2016

Filemon24 napisał(a)
Zmiany zdecydowanie na plus ja w przyszłym roku stopuje mam zamiar dokończyć to co nie skończyłam w tym roku i żadnych nowych rabat już nie będę robić.

No ja na razie nie planuję stopować. Jeszcze sporo prac bym chciała zrobić. Oczywiście dosadzanie roślin też będzie bo w miarę jak wszystko będzie rosło to będzie widać czego brakuje ale marzą mi się już ścieżki od tarasu do altany i na tej nowej dużej rabacie.
anna_t 14:00, 31 gru 2016

Makao_J napisał(a)

Berberysy są świetne ale wolę kolumnowe lub małe kulki. Te przewieszające potrafią być bezlitosne

Podsumowania nie planuję bo nie mam czasu siedzieć przed kompem za długo. Odpoczywam przed kolejnymi zajęciami dzieciaków w szkole. Mają problemy i jeden już jest w trakcie diagnozowania w poradni pedagogicznej. Nie wygląda to dobrze i będzie musiał przejść terapię indywidualną. A wszystko przez to że poszli rok wcześniej do szkoły.

Aniu napisz cos więcej a tym problemie bo ja planuje małą puścic do szkoły jako 6 latka i trochę mnie teraz zaniepokoiłaś
Karol99 14:00, 31 gru 2016

Makao_J napisał(a)

Nie okrywałam swoich róż. Tylko kopczyki porobiłam. Jest taka pogoda że trzeba by co chwila przykrywać je lub odkrywać bo temperatura skacze. Co będzie to będzie. Mam nadzieję że wszystko przetrwa.

Kolekcja róż jest jeszcze mała i raczej nie mam rarytasów ale to może się zmienić.

No wlasnie, szalu można dostać z tą pogodą
Ja na razie nic nie robie, poczekam do większych mrozów.