Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

iwka 13:51, 22 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Nie - nosy na kwintę raczej nie ale jedna z nas zwątpiła w swoje siły i chce się wycofać więc wszyscy tak poważnie piszą na dwóch wątkach.

a ja myślę, że nie zwątpiła tylko się zmęczyła Sylwia to taka dobra duszyczka, wszystkim chciała pomóc i nastąpiło przesilenie
Makao_J 13:56, 22 lut 2016

iwka napisał(a)

a ja myślę, że nie zwątpiła tylko się zmęczyła Sylwia to taka dobra duszyczka, wszystkim chciała pomóc i nastąpiło przesilenie

Tak, to pewnie główna przyczyna i doprowadziła do zwątpienia.
14:15, 22 lut 2016
Makao_J napisał(a)
Mi też bliższe sercu są rabaty z delikatnymi falami - choć mam dziwne wrażenie jakby przechodziły do lamusa

Dlatego myślę że przy nich zostanę tylko trochę je złagodzę i zrobię bardziej okrągły trawnik. Miejscami pewnie będą proste linie rabat ze względu na ograniczone pole manewru przez drzewka owocowe.

Ale ja sobie mogę gdybać dopóki nie wyjdę na ogród nie nie rozłożę węża ogrodowego by się określić.

Aniu...do lamusa? Nie zgadzam się absolutnie Zobacz ile wspaniałych niepowtarzalnych ogrodów z duszą ma właśnie rabaty w kształcie fal.
MirellaB 14:30, 22 lut 2016

Aniu przeczytałam o prostowaniu rabat. Zostaw te swoje faliste rabaty w spokoju, nie kombinuj,bo nic z tego dobrego nie będzie.
Masz bardzo ładny ogród, trochę upiększysz, trochę uporządkujesz, przesadzisz, dosadzisz i będzie git

We wszystkich wypowiedziach odnośnie ogrodu każdy dla mnie ma rację
Makao_J 14:44, 22 lut 2016

Aniaaa napisał(a)

Aniu...do lamusa? Nie zgadzam się absolutnie Zobacz ile wspaniałych niepowtarzalnych ogrodów z duszą ma właśnie rabaty w kształcie fal.

To prawda.

Te są najbardziej tajemnicze i nieprzewidywalne
Makao_J 14:48, 22 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Aniu przeczytałam o prostowaniu rabat. Zostaw te swoje faliste rabaty w spokoju, nie kombinuj,bo nic z tego dobrego nie będzie.
Masz bardzo ładny ogród, trochę upiększysz, trochę uporządkujesz, przesadzisz, dosadzisz i będzie git

We wszystkich wypowiedziach odnośnie ogrodu każdy dla mnie ma rację

Taki mam zamiar. Nie będę prostować tylko delikatnie poprawię i poukładam rośliny. Bo niektóre porosły inaczej niż miały i pozasłaniały te z tyłu.

Tym bardziej, że ostatnio zaprojektowałam swoją największą rabatę i jestem z niej baaardzo dumna. A jeśli zmieniłabym tył to musiałabym zmienić i tę rabatę.
ag_zie 15:38, 22 lut 2016

Dla tych co wątpią - robię gorącą czekoladę!
Komu zrobić?

Smacznego!
ren133 15:41, 22 lut 2016

Ja tam bym się napiła gorącej czekolady
Makao_J 15:45, 22 lut 2016

Piję ale herbatkę Ale czekoladę poproszę
Kasya 15:53, 22 lut 2016

a ja sie zakochalam w herbatce z wodą rozaną polecam