Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

hanka_andrus 18:43, 17 paź 2016

Mam nadzieję, że problem już przetrawiłaś. Nigdy tak nie jest idealnie jak się chce, takie życie. Zawsze trzeba brać poprawkę na przypadek, Kto mógł sie spodziewać?
Byłam dziś w swoim ogrodzie. Ciuteczko pracy zrobiłam, zmarzłam w stopy i wróciłam do domu. Jutro ma być cieplej.
violka171 20:27, 18 paź 2016

boguslaw_grzybowski napisał(a)
przestan robic afere,ta jedna strone nie zabezpieczylem bo byla luka raptem 5.8cm powiedzialem ze poprawie skad ta panika

Skąd?????jak zobaczysz jak to wygląda teraz to może zmienisz zdanie,jak został uszkodzony ,to że nie przyjmujesz do siebie krytyki pod żadną postacia to wiem nie od dziś.To mnie irytuje u Ciebie że wiecznie cos musisz porawiać,zrób raz a porzadnie
Proszę,już wystarczająco podniosłeś mi ciśnienie
pozdrawiam
violka171 20:32, 18 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Mam nadzieję, że problem już przetrawiłaś. Nigdy tak nie jest idealnie jak się chce, takie życie. Zawsze trzeba brać poprawkę na przypadek, Kto mógł sie spodziewać?
Byłam dziś w swoim ogrodzie. Ciuteczko pracy zrobiłam, zmarzłam w stopy i wróciłam do domu. Jutro ma być cieplej.

nie tyle co przetrawiłam co staram się narazie nie myśleć o poprawkach ,mozna się było spodziewać efektów ubocznych,wystarczyło by wczesniej zasięgnąć informacji-tyle w temacie
dziś u nas tez nie za ciepło,bylismy w pleciudze z klasą Naty na
przedstawienie Pipi Pończoszanka ,było mega wspaniałe!!!!!!!!!!
violka171 20:45, 18 paź 2016

Paczucha dziś dotarła z Chryzantemami ,liiii ale szczęśliwa jestem
Bardzo polecam sprzedawcę ,doradzi co i jak ,bardzo miła Pani
oto moje nabytki-bez kwiatów nie fociłam ,przyszło o dwa więcej,piszę do Pani że dopłace bo mam 6 szt a to się okazało prezentem!!!!!!!jeden zdublowany,ale to bardzo dobrze bo chciałam kupić 2 szt z jednego ale troche za mało w kieszeni miałam a tu proszę,sama mi wpadła

jeden z gratisów
nie wiem co to za odmiana,czekam na info

gobasia 20:54, 18 paź 2016

no i humor się poprawil...fajna przsyłka pozdrawiam i głowa do góry
hanka_andrus 21:00, 18 paź 2016

dubelek
hanka_andrus 21:00, 18 paź 2016

Super kwiatuchy! No i gratiski, co uwielbiam! Przedstawienia w teatrze zawsze są mega hiciorami! A lalkowe w szczególności! Pleciuga do nas też czasem zajeżdża.
violka171 21:08, 18 paź 2016

gobasia napisał(a)
no i humor się poprawil...fajna przsyłka pozdrawiam i głowa do góry

O tak Basiu i to bardzo
violka171 21:18, 18 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Super kwiatuchy! No i gratiski, co uwielbiam! Przedstawienia w teatrze zawsze są mega hiciorami! A lalkowe w szczególności! Pleciuga do nas też czasem zajeżdża.

Haniu te nie były kukiełkami chodz i te bardzo lubię ,a przedstawienia w pleciudze no nie zawsze sa mega hiciorami rok temu bylismy na Koziołku Matołku-to tak skrzywdzili przedstawienie że ech,szkoda czasu było a dziecko mi sie budziło w nocy w strachu potem
Zaś te przedstawienie było naprawdę bardzo wyjątkowe,szkoda że nie mozna było filmować
ale chętnie się wybiorę na PRZEDSTAWIENIE sama z dziewczynkami na Pipi Pończoszankę
zbigniew_gazda 21:24, 18 paź 2016

Dzięki Violu za informację u mnie o nadejściu paki. W te pędy przybiegłem tutaj. No cudne kolory chryzantem. Niech zdrowo rosną, pięknie kwitną i cieszą właścicielkę.
Super że jesteś zadowolona a gratiski cieszą najbardziej. Zamawiałem 3 szt a otrzymałem 5.