Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

violka171 22:42, 01 lip 2017

Radziu2013 napisał(a)
Violcia co znaczy za bardzo wybiegam w przyszłość?

o to mi chodziło że się martwisz tym że gdzieś ostatnio słyszałeś o sprzedaży domu i ogrodzie ,tylko to
Radziu2013 22:47, 01 lip 2017

violka171 napisał(a)

o to mi chodziło że się martwisz tym że gdzieś ostatnio słyszałeś o sprzedaży domu i ogrodzie ,tylko to

Aaaa ok bo myślałem już o czymś innym

Z tym wybieganiem w przyszłość ( co do sprzedaży) to jest tak że no niby smutno będzie jak się uda sprzedać, ale pocieszam się tym że może jednak nie uda się go sprzedać (trochę to egoistyczne ). Więc staram się być "tu i teraz"
violka171 22:57, 01 lip 2017

Radziu2013 napisał(a)

Aaaa ok bo myślałem już o czymś innym

Z tym wybieganiem w przyszłość ( co do sprzedaży) to jest tak że no niby smutno będzie jak się uda sprzedać, ale pocieszam się tym że może jednak nie uda się go sprzedać (trochę to egoistyczne ). Więc staram się być "tu i teraz"

Radziu jak mimo wszystko uda się go sprzedać daję namiary na fb ,a do ogrodowiska zawsze trafisz

https://www.facebook.com/wioletta.majewska.33
Radziu2013 23:00, 01 lip 2017

violka171 napisał(a)

Radziu jak mimo wszystko uda się go sprzedać daję namiary na fb ,a do ogrodowiska zawsze trafisz

https://www.facebook.com/wioletta.majewska.33

Violcia Fb nie mam Ale na O zaglądać to ja będę na pewno...może działeczkę ROD się kupi (nawet coś o tym słyszałem) a jak nie to ogródek parapetowy będzie haha
sylwia_slomc... 23:31, 01 lip 2017

violka171 napisał(a)

Sylwuś jak miło Cię widziec tu ,pamiętam cały czas o Tobie z szafirkami,zebrałam nasionka czosnku ozdobnego miniaturka,tez wysłać Ci ?
Po mału tworzy się to miejsce do wypoczynku -zdecydowanie za długo jak dla mnie chyba z dwa miesiące ech ,wiesz że ja na już bym chciała,gdyby nie praca to bym zrobiła a tak to bogdan robi-oczywiście nie zgodziliśmy się w pewnej kwestii lecz po czasie wyszło że będzie lepiej oczami moimi niż bogdanowymi.
A Krasnalki może zapamiętają na wieki wieczne jak trudno zarobić na tzw. kromkę chleba ,lekcja życia.Mam cichą nadzieję że nie wydadzą na pierdoły zarobionych pieniążków
PS.dołoże Lilie Św.Józefa

A bardzo chętnie je przytulę do mojego słoneczka
Może Twoje Krasnalki mądrzejsze będą od mojego starszego. Rok temu miesiąc tyrał na budowie i w tydzień wydał całą wypłatę...no ale jeszcze na garnuszku rodziców to nie odczuł. Teraz też do roboty idzie, bo coś sobie upatrzył chyba
violka171 23:40, 01 lip 2017

Radziu2013 napisał(a)

Violcia Fb nie mam Ale na O zaglądać to ja będę na pewno...może działeczkę ROD się kupi (nawet coś o tym słyszałem) a jak nie to ogródek parapetowy będzie haha

Będzie dobrze ,zobaczysz..wszystko się ułoży ,ja mam tez działkę Rod ,oststnio mi trochę pod górkę robi Zarząd-zarząd na cichym posiedzeniu wewnętrznym zablokowaŁ drogę kołkiem niebieskim nie wiem jak to nazwać ha ha bo pan wice prezes techniczny ma działkę na przeciw i jemu się murek sypie (jak mi się murek sypał to zarząd powiedział jasno i wyraznie że mam to zrobić we własnym zakresie ) ale wszystko mozna jak się strasznie kce,nawet taczką wozić beton czy gruz i wszystko do budowy domu

violka171 23:44, 01 lip 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

A bardzo chętnie je przytulę do mojego słoneczka
Może Twoje Krasnalki mądrzejsze będą od mojego starszego. Rok temu miesiąc tyrał na budowie i w tydzień wydał całą wypłatę...no ale jeszcze na garnuszku rodziców to nie odczuł. Teraz też do roboty idzie, bo coś sobie upatrzył chyba

oby SYlwuś,dołoże CO NIE CO ogrodowe ,oby Twoja Szmaragdowa Dolina stała się najpiękniejszą,i oby mi dane było zobaczyć na jawie Twoje cudeńka
Radziu2013 23:48, 01 lip 2017

violka171 napisał(a)

Będzie dobrze ,zobaczysz..wszystko się ułoży ,ja mam tez działkę Rod ,oststnio mi trochę pod górkę robi Zarząd-zarząd na cichym posiedzeniu wewnętrznym zablokowaŁ drogę kołkiem niebieskim nie wiem jak to nazwać ha ha bo pan wice prezes techniczny ma działkę na przeciw i jemu się murek sypie (jak mi się murek sypał to zarząd powiedział jasno i wyraznie że mam to zrobić we własnym zakresie ) ale wszystko mozna jak się strasznie kce,nawet taczką wozić beton czy gruz i wszystko do budowy domu

Ja będę RODowiczanem to już typowo o sąsiedzku"będziemy pisać

Czekaj, jeśli chodzi o to zdjęcie, to ty tą stertę woziłaś czy to tego prezesa?
violka171 23:59, 01 lip 2017

To nasza sterta gruzu- wyszło 2,5 tony bogdan taczką woził cały Boży dzień,jak już się ciemno robiło to ja na kolanach wrzucałam na taczkę kamienie na posadzkę naszą
Radziu2013 00:01, 02 lip 2017

No to wielki szacun