Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Kasiek 22:46, 24 kwi 2016

Violu, bardzo ladne miejsce macie i piekny widok Pomalutku sobie tam raj zrobicie, kroczek po kroczku, nic na sile Ja juz tam widze sliczne miejsca i kochane Skrzaciki
violka171 23:03, 24 kwi 2016

Kasiek napisał(a)
Violu, bardzo ladne miejsce macie i piekny widok Pomalutku sobie tam raj zrobicie, kroczek po kroczku, nic na sile Ja juz tam widze sliczne miejsca i kochane Skrzaciki

Moja droga to nic na siłe ,tylko człowiek chce szybko szybko tak po swojemu zrobić,nie wiem czy nie za szybko gnamy,ciągle mam wrażenie że gdzieś się spiesze,tzn szybko robie by nadgonić czas heh zarywam się czasami bo trzeba zrobić i krasnalki dopinować bo to maluszki jeszcze
Dziękuję za wsparcie-bardzo dziękuję
hanka_andrus 05:44, 25 kwi 2016

Nie wiem, czy to zasługa gości, ale odniosłam wrażenie, że dziewczynki nie są z gatunku tych piskliwych i miauczących! Dają radę zająć się sobą i swoimi gośćmi i dorosłych zbytnio nie absorbują. Podoba mi się taka grzeczność i samodzielność.

Dzięki temu rodzice mogą się zająć ogrodem i pracą w nim.
Zobaczysz Violu pod koniec lata jak będzie pięknie jak zakwitną róże i chryzantemy.
Basilikum 06:31, 25 kwi 2016

Powolutku przerobisz dzialeczke w raj i ani sie nie zorientujesz a skrzaciki beda pomagac
zbigniew_gazda 08:21, 25 kwi 2016

Dzięki Violu i Haniu a relację ze spotkania - one zapadają głęboko w pamięć.
Violu widać Wasze duże zaangażowanie w upiększanie działeczki. Niech pięknieje z każdym dniem.
violka171 08:58, 25 kwi 2016

Hanuś dziekuję ze tak uwazasz fakt, krasnalki moje są samodzielne czasami jak mają zły humor to potrafią być marudne ale kazdy ma zle dni
Izuniu szkoda tylko ze tak czas szybko gna w ogrodzie,skrzaciki juz troszku pomagają co nieco
Zbyszku dziękuję że dostrzegasz juz to piękno
Dziekuje Wam wszystkim
violka171 09:18, 25 kwi 2016

Powiedzcie co to za drzewko ozdobne?wczoraj sasiad sie pochwalił nim i poprostu wow nie mogłam się napatrzeć na tą piękność,co smieszniejsze rosnie kolo bloku mojego i nigdy jej nie widzialam tam-wczoraj po powrocie z dzialki dostrzegłam hi hi

hanka_andrus 10:11, 25 kwi 2016

Violu, to migdałek szczepiony na pniu. S ą tez krzaczki nie szczepione, ale te ponoć gorzej kwitną. Z kolei na pniu, lubią łapać grzyba w miejscu szczepienia. Nie miałam nigdy, więc o reszcie się nie wypowiem. Zbyszek chyba miał, i wykopsał. Coś mi się tak wydaje.

Są rośliny choć okresowo ładne wymagają więcej troski i nakładów. Takich unikam, bo do swego ogrodu mam tylko czasowy dostęp, więc o właściwą pielęgnację trudno.
violka171 10:27, 25 kwi 2016

acha,no zobacze w necie jak i co i pomysle czy ja kupie
Hana75 11:48, 25 kwi 2016

Po waszych zmarzniętych noskach widać, że pogoda nie dopisała,
ale uśmiechy zdobią wasze twarzyczki, zatem spotkanie i tak było udane.
Co do kredytów to masz rację. To koszmar. Ciągnie się taki za nami już kilka lat i końca nie widać. Zachciało nam się większego mieszkania. Kredyt wzięliśmy, mieszkanie tylko pomalowaliśmy a dopiero teraz, po ponad 8-u latach remontujemy.
Wreszcie będę miała nową kuchnię