Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Basilikum 17:30, 28 kwi 2016

Ha Haniu po Tobie zostana rymy a ostatnio nasz Pastor mowil, ze po niektorych zostanie wgniecenie na wersalce hih tak nam sie to powiedzonko spodobalo, ze weszlo do naszego slownika
hanka_andrus 18:30, 28 kwi 2016

Izo, Właśnie dlatego muszę starą wersalkę wymienić, bo mi się wgniecenie zrobiło! Dla mnie również bomba!

Bogusławie, jeżeli Tobie o moje biadolenie chodzi, to trudno, musisz przyjąć je tak, jak czytasz! Jak widziałeś, swoje lata mam, a i choroby na grzbiecie, więc mimo tego, że działeczka mnie cieszy, i chętnie tam jestem, to niestety nie zawsze fizycznie jestem w stanie się wybrać.
Płaczką nie jestem, ale sił już nic nie wróci, i to mnie bardzo ogranicza. PESEL mówi za siebie.
Tobie życzę jak najdłużej utrzymać się w formie!

boguslawa_ma... 19:23, 28 kwi 2016

Ogórki już wysiałaś?A ja jeszcze daleko w lesie jestem,u mnie przymrozek trochę szkód narobił
violka171 19:31, 28 kwi 2016

Bogus ja tylko prosilam pisz wersami bo to lepiej sie czyta a Ty od razu cenzura heh cały Boguś z igły widły ha ha
Izuniu wspaniale Ci wychodzą rymy ,niedługo całe ogrodowisko będzie pisać rymami
a powiedzonko Pastora kupuję hi hi
Haniu biadol i niczym się nie przejmuj my tez musimy czasami po narzekać
violka171 19:32, 28 kwi 2016

boguslawa_madejska napisał(a)
Ogórki już wysiałaś?A ja jeszcze daleko w lesie jestem,u mnie przymrozek trochę szkód narobił

tak widziałam ja jeszcze nie byłam na działce w czasie przymrozków i tez nie wiem co jutro czy w sobote zastane hm...
hanka_andrus 21:09, 28 kwi 2016

O tym dowiemy się jutro wieczorem, jakie przygody spotkały nasze rośliny
hanka_andrus 21:15, 28 kwi 2016

O tym dowiemy się jutro wieczorem, jakie przygody spotkały nasze rośliny

Ja się nie przejmuję, Violetko, o swoje zdrowie, muszę sama zabiegać, i sama wiem, czy dam radę się przemieścić o własnych siłach, czy potrzebne taksi.
"Laskowskie" tak mają, że im kulaski posłuszeństwa czasem odmawiają, bo deszcz się zbliża, albo właśnie przeszedł.

Staram się na ten temat nie wywnętrzać, bo co kogo mój stan fizyczny obchodzi. Ale czasami się wymknie.
Wam dużo zdrowia, i jak najdłużej!

violka171 21:28, 28 kwi 2016

Hanuś dziekuję Tobie z całego serduszka życzę słoneczka i mało deszczu co by się człek nie przewrócił w poślizgu mi też czasem nogi posłuszeństwa odmawiają do chodzenia ostatnio gro go miałam i odcisk między paluchami mi się przyczepił
właśnie uśmiercam chwasta co by z korzeniem wylazł
boguslaw_grz... 22:43, 28 kwi 2016

a ja sam sie przyznam,wolny dzionek, 7 45 zaspalem,pedze do pracy dzwonie jak zwykle rano do violi a tu info dzieci juz spia bo to wieczor niie rano,zawrocilem do domu,ha ha dobrze z e na budowe niie dojechalem
violka171 20:51, 30 kwi 2016

Dziś jechałam z duszą na ramieniu do ogrodu,i myśl straty po mrozie heh
a tu miła niespodzianka
Pomidory przezyły ba-lepiej im w tunelu niż w domku,jakby ożyły