Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

violka171 23:19, 27 kwi 2016

gobasia napisał(a)
oj warto warto...takie ogórki prosto z krzaczka są pyszne ,ja je wolę od arbuza

och nie rób mi smaka bo jeszcze trzeba troszku poczekać uuuuuuuu
hanka_andrus 23:19, 27 kwi 2016

Boguś córci pogratuluje, jak już kiełki w doniczce zobaczy. Ale i tak warto dzieciaka głaskać! Bez głasków dziecko na dzikusa wyrasta!
violka171 12:27, 28 kwi 2016

alez pogoda u nas wstretna,wiatr zimny wieje że asz
miłego dnia
boguslaw_grz... 12:35, 28 kwi 2016

Dzialkowiczki sadowniczki,tto juz jakas mania,nie wazna pogoda,bez sniadania,czy to leje czy snieg proszy,na dzialeczke,w gore uszy,jest szklarenka,na glowe nie pada,to juz pretekst pomidorka sie wysadza,co tam zimno,pare zniczy i pogoda sie nie liczy
hanka_andrus 13:00, 28 kwi 2016

O! I Boguś do rymu gada! Nieźle, nieźle!
Coraz weselej! Zakręcenie w ogrody jest nieszkodliwe dla otoczenia, pod warunkiem, że delikwenta nie zmienia! Trzeba mu pozwolić na chciejstwa, na kopanie, przesadzanie, no i samemu trzeba czasem robić obiad czy śniadanie.
hanka_andrus 13:00, 28 kwi 2016

O! I Boguś do rymu gada! Nieźle, nieźle!
Coraz weselej! Zakręcenie w ogrody jest nieszkodliwe dla otoczenia, pod warunkiem, że delikwenta nie zmienia! Trzeba mu pozwolić na chciejstwa, na kopanie, przesadzanie, no i samemu trzeba czasem robić obiad czy śniadanie.
boguslaw_grz... 15:36, 28 kwi 2016

Ty sie haniu nie nabijaj,pisze prosto,nie nawijam,violka za cenzure robi,nie da rady,zadnej zmiany,pisze zmien poki nie przeczytany,mam to w nosie,to co w glowie napisane,ze niby czestochowskie rymy,w d... to mamy,wazna jest zabawa i byc moze w przyszlosci przy grilu wspolna biesiada
Basilikum 15:45, 28 kwi 2016

Bogus pieknie rymujesz i niczyjej pomocy w tym nie potrzebujesz, teraz postaraj sie o awatarek i do grzybow pare suszarek, bo jak Ci wiolka samrdzow nazbiera to mus je suszyc w suszareczce by byly na dokladeczke

ach ja tak ladnie nie potrafie
hanka_andrus 16:14, 28 kwi 2016

boguslaw_grzybowski napisał(a)
Ty sie haniu nie nabijaj,pisze prosto,nie nawijam,violka za cenzure robi,nie da rady,zadnej zmiany,pisze zmien poki nie przeczytany,mam to w nosie,to co w glowie napisane,ze niby czestochowskie rymy,w d... to mamy,wazna jest zabawa i byc moze w przyszlosci przy grilu wspolna biesiada

Boguś, nie nabijam się, sama takie kuplety wstawiam, że poeci i poloniści za głowę się łapią. Mówiło się u mnie w domu: Ni do rymu, ni do taktu, wsadź se palec do kontaktu!

Ale gdyby nie te pseudo wiersze, to kto by chciał do mnie zaglądać? A tak: jest rym, jest wesoło, jest zabawa! Po to żyjemy, żeby co z życia mieć we wspomnieniach, jak już nas na ostatnią pryczę położą. Bawmy się! A może i ta biesiada nam się znowu uda?

Cenzurę wyczuwam, ale ja nie mam żadnych uwag do Twoich wpisów. tylko wulgaryzmy w necie mnie rażą. I tu staramy się unikać tego typu wpisów.
Violetkę całuśkam. I modelki!
boguslaw_grz... 16:39, 28 kwi 2016

I tu haniu masz racje,ale dzialeczka to jakies zboczenie,mam ponad 400 km a tu uzalanie'nie pod domem,na peryferiach,o czym mowicie?cieszyc sie z tego co jest
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies