Violu jestem w szoku jak pięknie się robi u Ciebie. Tuje równiutko posadzone a warzywnik do odznaczenia się nadaje. U nas pada gęsty i równy deszczyk od rana. Tak się cieszę.
Miło Zbyszku że zajżałeś i do mnie oraz że się podoba
ja też się cieszyłam z deszczyku tyle że tu mocniej padało wręcz lało z porywistym wiatrem,zaś dzis juz pieknie słoneczko przygrzewało
pozdrawiam
Zaglądam w ramach relaksu. Piękną hortkę dostaniesz! Stara się Boguś, stara! I nawet mu się nie dziwię, takie piękne wystawy z różnościami, jak nie kupić? Sama na niejedno bym się skusiła.
Pozdrawiam!
Bogusiu, tym się nie stresuj. Przecież mam fotkę, umiem sobie wyobrazić, A kwitnie pięknie!
Dla Was mój irys
ach już widziałam i podziękowałam tu pieknie Boguś tyle dał potem fot że moje podziekowania odbiły się echem
dzwonił do mnie ze sklepu że są i pytał jaki kolor chcę tzn Boguś tak chwaił że taka piękna czerwień to i się skusiłam by kupił a tu żekomo jako prezent he he oj cały Boguś,pewnie kupił sobie bym ja ją pielęgnowała he he
no Boguś ja ją wypielęgnuje w ogrodzie ale jak nie będzie Cie widziała chodzby trzy razy w tygodniu to niestety padnie z tęsknoty
masz jeszcze wybór